Holding on just don't make sense, I thought I could fly, so why did I drown?

Jag vet inte vad jag ska göra. Vem jag ska prata med.

Just nu funkar inte någonting, jag har.. ingenting. Jag kan inte bo kvar hemma, det funkar bara inte med min morsa. Dagliga trakasserier, mår bara sämre och sämre. Kommer inte orka länge till. Jag va ju nära o sticka för typ ett halvår sen, men vart ska jag ta vägen? Jag har inga pengar, ingen utbilding och inget jobb. Lär hoppa av skolan nu.. igen.. andra gången på ett halvår. Klarar inte av pressen, klarar inte av att sätta mig och skriva och läsa. Åtminstone när det inte ger mig ett skit. Ingen i klassen fattar vad våra lärare håller på med och jag tänker inte va nån jävla toffel som gör massa skit bara för att. Jag vill se resultat, allt jag gör ska jag ha användning av inom ett år. Annars får det va, lärarna kan ta sina jävla seminarier oxch köra upp dem! Är alldeles för värdelös överhuvudtaget för att göra något. KAN bara inte plugga, det tar emot så jävla hårt. Så nu sitter jag här. Utan något. Snart hemlös, pank, utan någon framtid. Är det värt att plåga sig såhär? Vad ska jag hitta på i livet? Kommer inte komma någonvart, vet inte ens vad jag vill jobba med, egentligen. Eventarrangemang låter så jäkla långsökt just nu, hur fan ska man få in foten där lixom..? Funderar på o sticka till Kalmar, men kommer inte ha råd att leva. Jag är dyr i drift och vägrar leva fattigt, så äre bara. Australien lockar oxå, men kommer jag klara mig där, utan någon som helst trygghet.. fan. Hatar att leva. Allt suger. Alla suger. Jag suger.

Måste komma på något att göra. Så jävla svårt, är helt tom. Skiter i alla som helst konsekvenser just nu. Lär parkera mitt feta arsle i rummet tills vidare. Ska supa sönder mig själv till räddning kommer. Har jag ens något annat val? En värdelös fitta som jag, har ingen framtid.. ingenting.

So good


I sit here wishing that someone could see the details in my mind of this fantasy ,
With thinking of all the ways that you turn me on, I feel your fingers flowing on me and I feel your breath like the warmest breeze
You never cease to amaze me and I'll never know how you can always keep me coming back for more
I never know exactly what you have in store

You're so bad and you had me at the first look
You're so cool 'cause you never do anything by the book
First my mouth with the softest kiss and then, then my neck with your fingertips yeah





RSS 2.0