Det verkar som man blir ensam inatt igen...

Jag och Tobbe bråkade på vägen hem. Han och hans jävla besatthet av mat!

Så nu vet jag inte vart han är, antigen hos Louie eller så åkte han hem till sig. Han svarar inte på mina sms, vet inte om han ignorerar mig för han är sur eller om han som vanligt lägger mobilen ifrån sig och går till ett annat rum. Om han är hos Louie så vill jag att han kommer hit.. Det är gångavstånd så kan möta honom med Freddie. Men han svarar som sagt inte så vet inte vad jag ska göra.

Jag sitter nu och käkar lite middag; risgrynsgröt! Orkar inte laga till något. Ska kolla om det finns något på TV, annars kör jag på The Butterfly Effect 3.

Nu drar jag in till stan!

tjingeliing ^^
Ska fika nåt, är hungrig!!

edit: Louie skulle göra nåt på sin lektion så vi tar ett senare tåg. :)


Rast!

Har rast på matten. Fattade faktiskt allting vi gick igenom idag!! :D Derivatageni here I come ;) Har prov på det nån gång i vår, hoppas jag fortfarande kommer ihåg allt då.


Det ser kul ut va?


Ska in till stan sen och möta IVY ^^
Tobbe och louie åker oxå in sen så möter jag dem när vi ska hem :)

Det blir sedan att åka o handla på Willys (hoppas jag). Behöver avsminkningsmedel, blekning, hårfärg och dylikt. Oså lite kött till Tobbe. Han har aldrig nåt att äta när han är hos mig (hela familjen är veggos och Tobbe tål inte veggiematen). Sen hem o käka, mysa framför en film och sen vet ni hur det går ;)


A new day is coming

Mådde lite illa när jag vaknade, det börjar bli bättre nu. Stannar hemma under engelskan och kommer till lunchen. Hatar de här jävla morgonillamåenderna... "/


Läser lite bloggar, bla IVY's. Hon tipsade om den här låten med 30 STM och jag håller med om att den är asbra! :D




We were the Kings and Queens of promise
We were the victims of ourselves
Maybe the Children of a lesser God
Between Heaven and Hell
Heaven and Hell

<33

Innan jag lägger mig tänkte jag bara säga till alla att jag saknar Tobbe! :(



Grät lite förut för vill att han ska vara här... Orka att han bor i skogen utan kommunikation >.< Vi ses ju imorrn, men vill ha honom här nu, vill mysa och vara nära. Hatar de nätter man måste sova själv, vilka blir fler och fler hela tiden. Jag klarar inte av att vara själv! Måste ha folk omkring mig, blir bara deppig annars.

Vet inte om han sover här imorrn. Jag ska in till stan och fika med IVY och ge henne pengar. Tobbe kanske kan kolla i affärer under tiden eller nåt. Jag slutar en timma före honom oxå så det borde ju funka? Hoppas han inte är lat och inte orkar vänta på mig bara. Då kommer han åka hem till sig oså blir det ännu en ensam natt... "/


Sweet dreams ^^

Ska alldeles strax gå och borsta tänderna.

Filmen va faktiskt bra! Sorglig bara :( Men man förstår den underliggande meningen i filmen, att man inte ska klaga på det man ha och leva för varje dag. Men det är coolt att han kan göra som han gör, blev helt fashinerad av den första filmen. Tyvärr slutar det bara på ett sätt...

Men till något roligare! När jag va i Väsby Centrum här om dagen kollade jag och Tobbe på mobiler. Han hittade en Ed Hardy telefon och jag som är väldigt snål av mig när det kommer till mobiler blev lite kär i en Sony Ericsson. När jag ska köpa en mobil vill jag att den ska vara enkel. Jag ska kunna smsa och ringa. Vill inte ha massa extragrejer och avancerade funktioner. Jag älskar den mobilen jag har nu, amish men funktionell. Däremot har jag tröttnat på de fula ringsignalerna som är i... polyfoniska!! XD haha Ja tänk att jag kunde vara så ålderdomlig.
Men nu hittade jag iaf en mobil med mp3 så kan ha riktig musik istället för blippandet :P Funderar faktiskt på att gå och köpa den imorrn! Mamma sa att om jag köper en ny till hennes som är som hennes gamla (den gamla är sönder) så köper hon mig en ny. Men vill inte vänta och får pengar imorrn så funderar på o köpa den.

Fast juste.. Kom på nu att jag ska ge pengar till IVY för vi ska gå och se...? ja vilka ska vi se, HEMLIS!! moahaha xD
Får se hur mycket jag har kvar efter det. Annars kan jag be mamma följa med och köpa den i veckan *hoppas* Här är iaf lite bilder på min (förhoppningsvis) nya telefon!



Sony Ericsson S312


Danderyd asså!

Kollar på Paradise Hotel med syrran :) En av de nya killarna som kommer in är från Danderyd! :D 22 år och heter Patrik. Säker nån storebror till nån vi känner :P


Veronika tar alltid över min säng om kvällarna

Är super godissugen så ska göra såna där chokladrutor med puffat ris ^^

Kvällens nöjen

Eftersom att det inte finns något på TV att kolla på så ska jag nog lägga mig och kolla på The Butterfly Effect 2. Såg ettan för många många år sen och visste inte att det fanns uppföljare. Såg på tankafett.se igår att det fanns en 2a och 3a :D Älskar första filmen så hoppas den här är minst lika bra!



Gjorde precis lite havregrynsgröt som tilltugg då detta hushåll aldrig har något gottit i skafferiet.
Syrran hoppade precis in i duschen och hon vill se filmen med mig så får vänta 10min tills hon är klar innan jag kan köra igång filmen. Får köra in lite bilder i datorn under tiden ^^


Gillar ni mig eller gillar ni mig?

bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Bortsprungen hund...

En av våra hundar rymde genom grinden när pappa skulle ut. I 2 TIMMAR har vi varit ute och letat, och det är inte varmt kan jag säga!! Har typ öroninflammation och förfrusen näsa..

Men han är nu hittad, mamma hittade honom bara några kvarter bort. Han har nog sprungit runt i området för jag har gått förbi där 4 gånger. Hade Laura med mig som sökhund och vi hörde skällanden några gånger men när vi gick mot ljudet va det inget där. Men nu är Orion iaf hemma i säkerhet. Pappa lär nog vara försiktigare i fortsättningen med att öppna grinden. :)

Ska nog faktiskt gå o lägga mig

Eller "gå" och gå.. Sitter ju i sängen redan :P

Syrran hämtade mina glasögon med nya glas i så kan kolla på tv och faktiskt se någonting. Slipper riskera att somna med linserna i :)

Det är skönt att få sova, det va bara bra att jag stannade hemma ikväll. Ville dra till Collage eller så tänkte IVY dra med mig till Metro. Men hemmakväll blev det framför TVn. Har sett Final Destination 4 med syrran :) Just nu är jag så himla trött att jag faktiskt inte kommer ihåg vad jag tykte om filmen. Tänkte nog inte så mycket på det överhuvutaget. Ska se den igen när den kommer ut på DVD. XVid är inte det bästa...

Natti Natti <33



Nu är man ensam igen..

Syrran har gått o lagt sig, Tobbe ligger hemma i sin egna säng (själv hoppas jag). Jag är nu helt ensam, med datorn iofs. Men den är inte så himla mycket till sällskap.

Igår va det för mycket folk, idag är det för lite. Spenderade halva dagen på jobbet och halva med att försöka ta mig hem från jobbet. Kollektivtrafiken suger i fucking Väsbyghettot.. Höll på o svimma två gånger på vägen hem och hela min rygg och sida krampade av hunger. (nej jag är inte bortskämd och klagar på att jag svälter för inget. Det är något konstigt med min mage och läkarna vet inte vad det är. Men när jag blir hungrig så får jag svältkramper så att jag spyr och lider ordentligt. Jag kan gå från normal, till lite hungrig, till SVÄLTERIHJÄL OCH VILL DÖ hungrig på 10min. Så jag måste ha mat fort när jag börjar känna hunger.)

Det tog fucking 2 TIMMAR att ta mig hem, och 45 min bestod bara av att gå mellan stationer medans allt snurrar runt i huvudet. INTE roligt!





På PILOT i fredags däremot var det full rulle! Det va faktiskt lite väl mycket folk, Det vart bara jobbigt att dansa för folk ramlar in i en hela tiden och alla viftar med armarna så att man nästan blir nockad. Jag älskar Pilot och känner många som brukar vara där, men det börjar bli lite Cattelin-varning nu... För er som inte vet så va jag och IVY alltid på Cattelin förut och älskade stället, men sen så började det komma massa skumt folk, killarna vart alldelles för klängiga och de började stalka en och ringa hela tiden. Så vi bestämde oss att inte gå dit nå mer. Nu börjar det bli så på Pilot oxå. Det kommer mer och mer skumt folk och vissa killar börjar tro att de äger oss. Men än så slänge så funkar det. Satt mest med Robin och Robin i fredags och drack Rosé. Vi hade det riktigt trevligt faktiskt, fast jag va ganska trött och alldelles för full efter ett tag :P Jag tänkte ju dra hem lite tidigare typ vid 1 - halv 2. Men såklart stannade vi till halv 3. Vi skulle kanske ha stannat längre om inte IVY hade bestämt möte med en kille.

För de närmsta veckorna iaf (om det inte händer något) så kommer ni se mig på PILOT Stockholm varje fredag ^^




Läsa bok nu kanske?

Har fixat en ny header, så boken fick vänta.

Ska nog sätta mig nu en stund och läsa, sen börja fixa mig inför PILOT ikväll :D Vet inte hur länge jag stannar där den här gången. Brukar ju vara där till typ halv 3, men känner mig väldigt trött idag och ska jobba imorrn. Kanske ska ta en nattfika med IVY om vi känner för det ^^

Not Another Teen Movie
är på tv och jag bara älskar den filmen! :P

Oryx & Crake

Läser en bok i engelskan. Den är faktiskt ganska bra, säkert nyttig. Språket kan vara lite komplicerat på sina ställen men man förstår ju det stora hela. Massor med underliggande meningar finns det oxå och man måste verkligen tänka efter när man läser. Har inte läst på typ 2 veckor så ska läsa ut boken nu nästa vecka för sen ska vi ha boksamtal och en stor skrivuppgift.




Efter jag har läst ska jag ta en powernap. Lär somna medans jag läser tilloch med...


Sämsta jävla fucking skit!

Skiten i Väsby Centum igår sög! Bara massa jävla äckliga väsbyungar.. Som en jävla djurpark.

Sen hos Tobbe vart jag bara massa trött så det blev inge vidare action och sen att behöva gå upp fan så jävla tidigt och sätta sig på fucking ghettobussen suger så jävla fucking hårt! Bussen går fan inann jag brukar gå upp i vanliga fall och vi kommer fram till skolan innan min vanliga buss ens har gått. Tar man den senare bussen så kommer vi en kvart sen och tänker fan inte komma sent när jag kan komma i tid.

Mitt jävla hundreportage går de inte nå bra med heller. Jag vet inte vad fan mer jag ska göra. Den ska bli 5 minuter max men jag kommer aldrig lyckas med det. och det som är ännu sämre är att en annan grupp hade gjort ett fullständigt menigslöst reportage som inte gav något vettigt till världen på typ 9 minuter. Jävla fitt hora till lärare som ska hålla på så. Mitt reportage handlar iaf om något viktigt och inte bara massa blaska!!



Medan jag skriver det här blir jag extra sur för fucking tangentbordet är så jävla segt så att varannan bokstav kommer inte upp.
PALLAR SERIÖST INTE MER!!!!!!!!



Skolan är slut...

Har varit i skolan hela dagen, fastän jag bara har en lektion på 45min..

Ska nu hem och packa lite grejer och sen bege mig hem till Tobbe :) Vi ska väl käka midda, mysa lite och sen är det nåt jippo i Väsby Centrum och alla vill att vi ska dit så vi lär väl dra. Kan köpa mig en chailatte då :D Har ett stamgästkort så att man får en kopp gratis så ska nog utnyttja den ;P




Sista för idag

Orkar inte ladda in bilderna i datorn, inte heller skriva så mycket.
Är egentligen inte speciellt trött men borde sova, har matte imorrn tidigt på morgonen. Det är dock den enda lektionen jag har så kanske åker hem efter lunch och redigerar bilderna :) Inga redigeringsrum lär finnas lediga på redaktionen imorrn så får redigera reportaget på fredag. Har ju bara en lektion då oxå ;)

Gud vad slapp jag låter :P Men så är det... Är sjukt stressad iaf och till på fredag skall jag ha kommit på vad jag ska skriva affärsidé-tentan om. Jag funderar på att "starta" en skönhetsalong med lite "annorlunda" stil. Lixom ha frisörer som inte bara klipper tanter utan rockigare frisyrer pch sånt. Finns ju en sån salong på söder. Sen kan jag ha någon som gör naglar, med sånadär "japanska" smycken på. Ni vet så som Foki alltid tjatar om. Oså såklart ha en liten klädeshörna och café. Va på ett sådant ställe fast för Rockabillys på söder och det är faktiskt jätte mysigt om man gillar sånt ^^ (vilket jag inte gjorde iofs men ändå)



Nu skriver jag mycket iaf xD Men ska avsluta med att säga att Saw VI faktiskt är bättre än de förra filmerna. Jag tycker de andra filmerna är sjukt tråkiga och att det inte händer något. Men i den här filmen så är det inte alls lika mycket polissnack utan folk hamnar i fällor hela tiden och man tycker mer synd om de som blir utsatta. Man sitter spänt och redan första scenen blev man äcklad av. Såklart satt jag och syrran med varsin tallrik middag i knät under tiden och det är inget att rekommendera! xD HAHA



Natti Natti
puss


-

Käkar godis med syrran :P Ska lägga in bilder från idag och sen blogga lite ^^

Ska sen kolla på Saw 6 och 9.. Syrran lär sova här igen..



Godnatt på er söta :)

Nu skall jag sova.

Ja, eller ska iaf lägga mig ner och sätta på nån film. Klarar inte av att bara lägga mig ner och sova, måste kolla på tv, film eller lyssna på musik. Fast jag är jätte trött så känns det som ett tvång xD Däremot har jag inget problem att somna hos random msk i soffor och dylikt :P

Imorgon ska jag nog pallra mig iväg till skolan, fastän jag är ledig :) Ska käka lunch med grabbarna och sen redigera mitt Hundadoptionsreportage. Det ska sändas till Lucia så det kanske är bra att göra klart den snart så att teknikerna kan kolla på den ^^

<3 Love ya!!



Nya hundar

Idag kom Mamma hem med 4 nya hundar!

De är alla söta faktiskt, de är mycker finare i verkligheten än vad de var på bilderna. Ska ta nya bilder ikväll och imorrn så får ni se hur de ser ut ^^

Just nu är det lugnt hemma. Vi har bara 2 hundar ute i taget i vardagsrummet. De andra är antigen i trädgården eller i varsitt rum. De måste få vänja sig i lugn och ro innan alla är ute samtidigt. Vi måste oxå se hur de kommer fungera med de hundar vi har här sen innan. Men det brukar gå bra :)



Freddie - våran första, egna hund



Svarta händer

Ja, alla undrar ju varför jag helt plötsligt kommer till skolan med svarta händer. Lite rosa är de oxå xD

Jo, nu är det såhär att jag färgade Louies hår helt enkelt :) Han skulle fylla i färgen på det röda och svärta ner sin utväxt och eftersom vi inte hade några platshandskar så fick jag get down and dirty. Tog en klump i handen och bara smetade på! Det är så vi gör det ;) Skrubbade mina händer så gott det gick igår men färgen är ju permanent så det lär sitta kvar ett tag. Det färgar inte av sig iaf så det ser bara lite skumt ut.

Ska försöka få tag i de bilder vi tog igår så kanske ni kan få se något. Hela kvällen va bara väldigt skum xD Men det är så det blir när man umgås i Louies badrum. Jag, Tobbe och Lo har fin, fina minner därifrån ;) You wish you were there!



Veronika (syrran) Gästbloggar

tjo.. igår så kom Jens (VÄN) till mig =) vi var som vi alltid är; korkade idioter som skrattar åt allt :P hehe, men sen så såg jag new moon med de två nåsta stora storbloggare :P jag grät faktist bara 1 gång så jag är stolt som fan! =D
har varit i skolan idag (som vanligt då) och håller på att somna nu, eftersom att runt halv 12 igår så frågade amanda mig om jag inte ville kolla på the cube med henne, men jag var ju skit trött, mee hon ba *puppy eyes* och då gav jag upp eftersom att jag isf fick sova i hennes säng (jag är för lat för att gå till mitt rum).. men jag vaknade vid 2-3 tiden av att amandas feta röv pushade mig ner i springan mellan väggen och sängen, toppen -.-.. men jag är ju så grym så jag somnade typ direkt.. men det är fan trevligare att sova brevid nån än ensam för det är ju bara läskigt (mörkrädd brud)..





Nu ska wunderbara jag göra en liten "veronika hissar och dissar" lista som är jävligt poppis bland alla dessa underbara bloggare



VERONIKA HISSAR:




1.
ATT ALLA ANDRA FÅR ALLA PROBLEM PÅ SIG.. ja, eftersom att jag ständigt är singel (toppen -.-) så drabbas inte jag av alla dessa relations problem (skulle dock gärna hellre ha det än att vara singel, men men)

2. JAG VINNER MATCHEN MOT STRAIGHTA KÖTTÄTARE.. ja, det e ju så att både homosexuella och vegetarianer har bättre sex liv än de som är straighta eller köttätare, och eftersom att jag är bisexuell och vegetarian så blir mitt sexliv mycket bättre (inte för att jag knullar så mycket just nu, men det finns förhoppningsvis en framtid...)

3. CHAILATTE..
det var det äckligaste jag visste för bara några veckor sen med helt plötsligt blev det skit gott.. så hipp hura för veronikas chailatte upptäckt....

4. JENS-MENS..
ingen uppskattar min gryma randomness mer än han (vi är inte ihop och kommer aldrig att bli det) :P

5. SMINK..
det kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta <33



VERONIKA DISSAR:


1. FOLK SOM HAR FESTKLÄDER/STILLETKLACKAR (ägnade för fest) PÅ SIG I SKOLAN
.. Asså dessa jävlar ser jag varje dag i skolan och jag lackar seriöst bäver snart... dom förstör det roliga med att klä upp sig när man ska ut när de går runt så i skolan.. dessutom ser dom då förjävliga ut för dom gör det helt fel.. de flesta kan inte ens gå i skorna utan håller i bänkarna när de går.. FAIL.

2. SAMMETS KLÄDER.. är det bara jag som tycker att det är det fulaste någonsin? eeuw, det var typ sånna klänningar man hade när man var 6...

3. TJOCKISAR I STRING... toppen så länge man inte behöver se dom byta om.... -.-

4. HOMOFOBER... kom igen folket!! känner flera stycken idioter..

5. GULHETEN
.. allt det jävla gula i mitt hår..  orka se ut som värsta simpsons figuren liksom...



I'm back!

Jag lever!

ja, har varit lite frånvarande i helgen. I fredags hände det massa grejer på PILOT. En viss kille ska få en ordentlig utskällning. I lördags jobbade jag först och sen satt jag och Tobbe bara hemma. Vi orkade inte åka in till stan till Harry B James. Vi é så himla sega :P Igår va jag, syrran och Louie på bio och såg New Moon! Den va faktiskt bra! (det är bara okänsliga killar som inte älskar den) :D Älskar storyn och man kunde inget annat utan att dreggla sig igenom filmen ;)

Skriver lite mer detaljrikt senare. Ska iväg till min Matte C lektion nu!
puss

AT IVY´s

Jasmine sminkar sig, Lilla Amanda sminkar sig.. Jag är klar :)

Vår buss går om 9 minuter, men om jag känner tjejerna rätt så lär vi ta nästa buss. Vi borde fortfarande hinnadit i tid.
Vart?
undrar ni då.. Jo, vi ska på drinkbjudning på PILOT ^^ Synd för er som inte är där..




Gratis dricka säger man ALDRIG nej till!!


Syrrans julmust luktar klubb!

Veronika kom pecis hem från sin ridning, satte sig i sängen, öppnade julmusten och jag reagerade direkt "åhh, det luktar som på en nattklubb!"




- Alltså, julmusten luktar rök, sprit, unga testosteronfyllda män och perfúme!!



PARTY PEOPLE!

Skickade precis in listan.. Ses ikväll mina partypinglor! :D

Jobbar ju på PILOT Stockholm ikväll :)
Fastän det är tomt i plånboken blir det drag, och vi tjejer som varit smarta och payed attention har fått ett bord och drinkar GRATIS! Lucky Us ;)
Ni som inte osat för plats på gästlistan - skyll er själva! Vi ska festa gärnet medans ni sitter hemma och tråkar framför någon lame såpa..




Bursting Veins

Nu på lördag spelar bandet Bursting VeinsHarry B James. Detta för att Bandit Unsigned har spelning där och de sista 4 bandet som är kvar i tävlingen ska spela. Kom dit och supporta de här snygga grabbarna!

Klicka på bannern för att rösta i tävlingen!!




ps. Massa snygga människor kommer vara där ;)
Bland annat jag, min pojkvän och lite "kändisar" .ds




HOPELESS WAIT FOR... 3 december!

Fast nu är den ju inte hopplös, fast det känns som en evighet..
Mina älsklingpojkar kommer hit :D Jag är så sjukt lycklig. Fick reda på det för ett bra tag sen men vill inte dela med mig egentligen. They're all mine!! haha nemän nu kan jag bara inte hålla mig xD <33333



Benniepojken <3



I'd forgive you instantly - but would you ask?
Do you still miss me? How should I know?
Youre holding my heart in your hand -now its up to you
So what is your demand - to let me live my life through?
So now what is your choice - is it misery?
Will you hear my voice and retrieve your sanity?

 



Carmex




Älskar Tobbes läppsalva!! Den smakar fan gott.. så kemiskt :D


You took my hand and pulled me through

Jag älskar mina konstiga sorters blåa piller

 

Glass hailed from the sky that night
I couldn't hide to save my life
Standing drenched in open wounds
You took my hand and pulled me through

I want to give you everything I'll give you my all
Because you gave me, you gave me your lips a gentle kiss
The medicine to cure my pain

Listen to all of this glass shatter
It pierced my eyes and made them bleed
Now it sounds so beautiful, cause your beautiful your beautiful

I want to give you everything I'll give you my all
Because you gave me, you gave me your lips a gentle kiss
The medicine to cure my pain

 

 



HUNDARHUNDARHUNDARHUNDARHUNDAR

På söndag åker mamma iväg igen och hämtar hem 4 nya hundar!

För närvarande har vi 4 hundar till salu och en bokad hemma. Så det är full fart hemma hela dagarna (vi har 3 egna oxå)! Men det är värt allt stohej. Vi ger de här hundarna en chans till ett vädigt liv. <3

Bilder på några av hundarna:


LUKA



Śnieżek



Orion


HundDogPies.com



BAH!

Asså vet inte vad jag ska göra med den här jävla bloggen..
Blir så sur att jag inte har någon inspiration alls!
Måste fota nån dag då jag känner mig snygg.

NÅGRA FÖRSLAG PEOPLE??


>.<


bloggdesign

Experimenterar med designen. Så den ska inte va så som den ser ut nu. Hjälper Lo med hans och det funkar bara inte på hans blogg. Men på min så vill den? xD skumt asså...

Har fortfarande inte orkat åka hem. Min buss går bara en gång i timman nu mitt på dan så tar väl den som går 13.40 :)




MY PARTNER IN BLOGGNING!


SEIKE.blogg.se



Dags att åka hem?

Har käkat lunch och nu suttit lite vid datorn. Har ingen lust att åka hem men vad ska man göra i skolan..
Louie sitter tydligen i entrén så ska go o prata med honom. Vi ska ju på bio på söndag ^^ Gissa vilken? ;)

Tänkte kanske fixa bakgrunder till bloggen nu, men skolan har PS-CS4 och jag går bara vilse i den och saker som jag brukar göra finns typ inte? ne, så ska nog hem och sätta mig vid min egna kära dator med mitt PS-CS3!


Min blogg ligger nu på bla, Bloggtoppen ;)

Du har väl hört att jag och Louie (du vet, han den där SEIKE) ska ta över världen..

Morgon, ont i magen, skola

Jahapp, så vart det morgon igen...

Sitter i skolan fastän jag är ledig.. JÄVLA PLUGGIS xD
haha, nemän jag orkar inte laga lunch hemma, så ska äta i skolan :P Tobbe har Samhällskunskap först så kan slappa lite i nån timma och sen få mat :) Jag va ändå väldigt pigg när jag vaknade imorrse.

Däremot fick ja väldigt ont i magen när vi gick till bussen. Hade samma ont i magen gårkväll. Ja, Då vart man laktosintollerant oxå! Jag är redan intollerant mot de flesta människor och nu ska man inte klarar av mjölk heller. Jag käkade ju ingen mjölk förut för nått år sen, använde mest bara sojaproukter. Ska nog börja med det igen :)



Min älsklingsdryck!


Tobbes lektion har börjat, ska nog gå till den nu och hjälpa barnen ;)


Tobbe åkte iväg en snabbis

Så jag passar på o skriva lite :)

Thomas kom precis förbi och hämtade upp Tobbe. De ska hämta ut biljetter till nån konsert. Det är niice när ens kompisar börjar skaffa körkort :D Jag är för lat för att övningsköra xD

Varken jag eller Tobbe har gjort något vettigt sen han kom hem. Vi käkade middag, kollade på tv, Tobbe somnade och jag kollade på mer tv, sen åt vi glass och nu sitter jag här. Vi ska väl se på nån film när han kommer tillbaka och sen sova.





Mannen är hemma!

Tobbe kom precis innan för dörren :D Hans pappa kom för nåra minuter sen och satte på pastavatten så det blir nån form av pastasallad till middag. Jag steker något vegetariskt till, typ quorn eller sojabiffar.

Det blir chill ikväll framför tvn. Kanske kolla på lite fler filmer. Såg Pirates of the Caribbean 2 & 3 igår ^^
Nu ska jag äntligen lämna datorn. Lär nog inte blogga nå mer idag, huvudet bultar pga av datorskärmen xD

Headern ska va så.. svart. Ska fixa det imorrn. Tobbes dator är så jobbig, den segar sig och han har bara PS2 på engelska. Är ledig imorrn oxå så då ska jag åka hem och göra allt supersnyggt ^^

puss på er <3



Under Construction

Som ni kanske märken (ni som kollat bloggen den närmsta kvarten) så håller jag på o fixar bland koderna. Därför fuckar sidan upp ibland när jag experimenterar lite :P

Nu ligger lagrerna som jag vill iaf. Ska kanske öppna upp Tobbes PS och fixa bakgrunder till inläggen :) Får se om han kommer hem snart eller om jag blir ensam en timma till...



I väntan på...

.. TOBBE!!

Han är ju som sagt i skolan, och jag sitter här i min ensamhet och hoppas på att han går lite tidigare från lektionen och tar 15.09 bussen. Då är han hemma om 40min, för jag vill inte sitta en timma till om han ska ta den senare bussen. Är så sur på att hans bussar typ aldrig går. Hem till mig har jag en buss varje kvart typ :O Men men, så är det att bo på vyshan (vilket jag tycker att han gör)

Är sjukt uttråkad, har kollat mailen, läst bloggar, suttit på facebook.. Vad mer finns det att göra?
Kanske ska sätta mig och kolla på tv en stund. Eller måla naglarna?

aja... bjuder på bilder på våran middag igår under tiden:


Potatisgratäng, grönsaksbiff, sojagrillbitar och en skål sojabönor som jag hade som snacks under filmen.



Potatisgratäng och grillad kyckling.


Gissa vilken tallrik som va vems!? XD


Hemma hos Tobbe

Godmorgon!

Såklart blev det ju inge bloggande igår. Glömde hårdisken och jag och älsklingen vart alldeles för upptagna ;)
Skulle ha åkt hem när han åker till skolan imorrse, men va så jävla trött att jag bara sov så han åkte själv och jag sov vidare. Nu har jag käkat lite frukost; två mörka mackor med massa frön, en kopp te oså nallade jag lite på äppelkakan som stod ute i öket :P GRYMT GOD!

Kollar på Oprah under tiden och det är faktiskt intressant för de snackar om kvinnors sexualtet. De disskuterar hur det kan va så att gifta kvinnor med barn helt plötsligt börjar dra sig till samma kön och bli lesbiska. Jag själv som är bisexuell och som verkligen tänder på kvinnor, bröst och mjuka läppar känner igen mig när de pratar. Om ni va på PILOT i fredags kunde ni bevittna mig strula med en tjej :P haha Det gick villt till och killarna runt omkring verkade gilla det ;)

Skola, hemma, Tobbe

Kom precis hem från skolan :)

Har varit jätteduktig på Småföretagande idag och jag ser mitt MVG i sikte! Är typ klar med häftet vi jobbat med och smörade ordentligt för läraren :P Jag är bäst ju så det spelar ingen roll om jag är trevlig mot läraren eller inte. Men det är en del av min "skolroll" att vara trevlig och låtsas veta allt.

Nu ska jag snabbt stomma nåt i magen och sen gå till bussen för att åka med älsklingen hem till honom ^^ Jag är ledig imorrn så vi ska mysa massa och sen åker jag hem när han ska till skolan.


SHIRA - en av de nya hundarna som söker hem

Tar med mig hårdisken så det kan nog bli lite bloggande hemma hos honom ;)
puss

lunchhhahh..

Har lunchrast i en halvtimma till nu typ, har käkat och snackat lite skit :)

Ska fortsätta pilla lite på bloggdesignen. Har inte massa bilder här på skolans dator men ska fixa padding och layers nu iaf :) Jag har en bild på hur jag vill ha det, men ändå inte xD Jag är trött på det svarta men samtidigt är det snyggt och enkelt. Kanske ska ha ett sidlager i något mönster? Funderar på o lägga in lite reklam så att det blir lite liv i bloggen, känns så dött och tråkigt nu. Ska fixa mediaspelar kom jag på nu. Det är mycket att göra!

Kom gärna med förslag! :)


pilleripill

Har hållt på lite med layouten. Ny header är uppe, ska fixa en annan musikspelare imorrn ^^

Nu ska jag sova, ögonen börjar bli tunga!

Eyes Set To Kill - Darling



<3 Ett bland de bästa banden i världen!

"DEN DÄR SEIKE"

Sötpöten skrev det här på sin blogg på emocore så där kommer alla besökare ifrån :P



och ja, vi ska ta över bloggvärlden ;)
"Nya Kissie och Amir"
som min syrra sa XD HAHAHA!

nytt besöksrekord!

:D Nu är jag glad ^^

Jag vet att jag lovade en ny bloggdesign ikväll, men jag däckade i sängen när jag kom hem och har sovit nästan ända tills nu så har inte hunnit göra nåt! "/ Ska fortsätta pilla lite på headern nu men jag hinner nog inte klart ikväll. Skola hela dagen imorrn, men har en håltimma mitt på dan så kan nog paxxa en dator då och pilla lite ^^

Skriver senare mina söta kaniner <3
puss

River med ko..

..eller "sitter med lo". (älska T9)

Ja, sitter vid datorerna i entrén med Mr.Louie :)
Har haft matteprov och det gick baaaaajs!!! IG here I come!
Hoppas Tobbe snart slutar så att jag kan dra med honom till Täby C och dricka chailatte :D Vill mysa med honom och bara ta det lungt <3 Men han "måste" säkert hem som vanligt :'(



Gammal bild

Måndag morgon.. NOOOO!

Försov mig såklart! Orkar inte ta mig upp ur sängen nu så skippar engelskan...
Såå viktigt är det inte att snacka om en bok, hon vet ju ändå att jag är bäst ;)

Däremot MÅSTE jag plugga lite till matten, hinner nog inte räkna så mycket men ska memorera hur man gör allt. Är inte alls tagad inför provet >.<

Ne nu är jag JÄTTEhungrig!! Ska upp och käka, laga mammas dator och sen fixa mig för skolan ^^



Sömndags!

Ska nu sova och verkligen vila upp mig inför morgondagen. Har först boksamtal på engelskan och sen matteprov! Boksamtalet blir inga problem för jag är bäst. Har läst det som skall läsas och läraren älskar mig ;) Matten däremot kommer jag nog faila. Har inte pluggat någonting men kan nog få ett godkänt om jag gissar mig fram. Ska läsa sammanfattningar på lunchen och sen bara hoppas!

Förövrigt så fick jag panik förut för jag kunde inte hitta min piller!
Men mamma hade såklart glömt dem i bilen så ingen skada skedd..


"mmmm, piller... moahahhhaaha!"

(Nej jag knarkar inte!!)

Pappa = BÄST!

Äntligen funkar det att både jag och mamma sitter samtidigt vid varsin dator! :D

Ända sedan jag skaffade mitt trådlösa tangentbord så har mammas internet legat nere när jag är inne på min dator. Detta är antaglingen för att modemgrejen satt i mitt rum och tangentbordet och den låg på samma frekvens (mamma har trådlöst anslutnig). så Internetet gick lixom in i tangentbordet, om ni fattar vad jag menar..
Men nu så har pappa flyttat modemgrejen och satt den i köket och sen borrat hål genom väggen och dragit en kabel till min dator (eftersom att jag vill ha fast anslutning och inte trådlös för att det går snabbare och för att det inte finns plats i burken med ett nätverkskortgrejs. Har så mycket grafikkort och bra saker som tar plats). Efter mycket borrande och störande av min dagliga sömn så är det nu klart och alla är nöjda och glada :D


Gårdagen

Ja.. Igår så va jag ju på PILOT Stockholm som vanligt, men innan det åkte jag till Sickla för att se bandet BASIL spela ^^ Har inte hört dem innan men det va helt okey. Syrran följde med oxå och det va bra för Tobbe är alltid så himla dissig mot mig när vi är bland andra. Han va väl extra frånstötande igår för att den där lilla skitbruden "Miharu" va där... Hon hade inte ens nåra kompisar så hon stod brevid mig och syrran hela tiden xD PATETISKT! Ful är hon oxå, fattar inte varför Tobbe vill umgås med henne. Det enda hon vill är att suga hans kuk!

Iaf, efter spelningen sprang jag in i Wille som jag inte sett på år och dar. Måste ta upp kontakten med alla gamla polare :D Sen åkte jag och syrran till Gullmars för att käka och mötte upp Mats och Felix där oxå innan jag stack till IVY för att fixa mig och vila lite^^

Väl på PILOT va det helt STÖRT MYCKET FOLK!! Aldrig har det varit så smockat med människor. Kön till garderoben va insane och galgarna gick åt, så jag fick lägga mina saker i köket (där de andra som jobbar lagt sina).
Jag hade mått lite illa hela dagen så jag bestämde mig för att inte ta några drinkar (får ju gratis ;P) men såklart så blir man ju bjuden hela tiden. Jag och IVY är de snyggaste där så det kommer alltid fram killar och ber oss sitta med dem vid deras bord. Så den här gången hade killarna bställt in 5 eller 6 flaskor Rosévin. Och som ni märkte i förra inlägget så gick inte det någo bra >.< Jag drack inte så jätte mycket tyckte jag men de fyllde hela tiden på mitt glas och av nån anledning hade jag plötsligt två glas så jag hade ingen koll på exakt hur mycket jag drack. Men jag märte efter ett tag att det va alldelles för mycket iaf. Jag är den som blir totalvild när jag dricker så jag dansade och tjoade och pratade och va bara crazy xD Jag kommer inte ihåg om jag gjorde något pinsamt heller för jag känner på mig att jag har lite svarta delar av kvällen. Jag tror jag råkade säga något till Sebbe (nattklubbschefen) som jag kanske inte borde ha gjort.. Men men.. gjort är gjort och jag får bara hoppas på att de andra inte va helt nyktra heller så att de kanske inte kommer ihåg alltför mycket :P

Min resa hem vill jag inte prata om, vill bara förtränga och aldrig bli sådär full igen!
Jag kommer ta det lungt nästa helg och absolut inte gå ut på onsdag...



Så här kommer det gå om jag inte lugnar ner mig!

never ever...

..ROSÉ! Asså fyfan va dåligt jag mår idag. Och inte tala om igår!! Det är inget för de svaga, vilket jag är...



"TYST!!!"

.. haha, mamma står o skriker på en hund som vägrar vara tyst xD Vi ska snart till Mörby och inhandla lite nödvändigt och sedan därifrån åker jag in till stan för att möta Tobbe och Yousef. Vi ska på en spelning med Louies band - BASIL.. De har nån spelning i Nacka så det blir en trevlig start på kvällen. Sedan efteråt vet jag inte om jag ska hem innan PILOT, om jag stannar i stan med Tobbe eller om jag sticker till IVY (som förövrigt inte svarar på mitt sms så vet inte om hon ska med till Pilot ikväll).

Har hållt på med gästlistan en stund och jag blev ombedd att fixa mer folk än vad jag är van vid. Men det klarar jag såklart för jag är bäst! (och för ikväll verkar vara en kväll när ALLA vill ut) :D Det kommer va sjukt mycket folk på Pilot och många jag känner. Just nu är jag ganska trött men ändå peppad så jag hoppas jag får nån kick sen ikväll. Annars får jag lov att ragga up några killar man kan sitta hos eller klämma in mig hos Amanda och Alexandra :P Hörde att Alexandra slutat jobba på Pilot och det är ju synd men folk kommer ju och går.. Fast jag kommer sakna våra Rosé fyllor xD

Ska nog packa ner outfiten till ikväll och bättra på sminket nu.
Hörs imorrn ^^
puss

FREDAG!

Håller på och stoppar i mig lite lunch. Hade bara en lektion idag så åkte raka vägen hem och nu väntar jag på att det skall komma en familj och titta på en av våra hundar. Vi säljer ju hundar :) Jag har gjort en ganska ful men funktionell hemsida som ni kan titta in på: www.hunddogpies.com

Igår var jag och Tobbe inne i stanoch letade kläder. Jag har hela mina 3 garderober fulla med kläder men ändå inget att ha på mig xD Hittade en klänning som jag ska ha på PILOT Stockholm ikväll :D Ni får se en bild imorrn! Efteråt nr alla affärer stängt drog vi till Harry B James och käka middag. Tobbe tog en nachotallrik och jag åt bland det godaste jag någonsin käkat!! Det va svart Tagiatelle (stavning?) med räkor, kräftskärtar och hummersås. Såååå otroligt gott!! Jag till och med bad kyparen att hälsa kocken att det va bland det godaste jag ätit.

Nu måste jag moppa golvet lite innan de kommer! :O Mamma som precis kom ut ur duschen har panik xD
Bloggar mer senare idag ^^
Puss!


heading for the town

Tobbe sov här inatt och nu ska vi sticka in till stan och htta nåt jag kan ha på mig imorgon.. Jobbar ju på PILOT som vanligt ^^ Det kommer bli asmycket folk! :D Så hör av er till mig för plats på gästlistan ;)
Puss

SERIE-TIME!

Nu ska jag efter gästlisteskrivandet sätta mig och titta på The City och The Hills :D Jag hatar att behöva vänta en vecka mellan avsnittet men är så illa tvungen. Är helt besatt av dessa serier, fastän Kristin inte alls kan fylla Laurens roll "/


Orkar inte blogga...

Fast nu gör jag det iofs iaf :P
Nemän jag orkar nte skriva något informativt typ. Är astrött (som vanligt).. Somnade vid 16-17 och sov typ 2 timmar (som vanligt) xD Det är en ny vana, mina eftermiddagstupplurer :P Men beautysleep FTW :D

Jag ska nog kolla mina mail nu, skriva lite skit på facebook och sen kolla på tv tills jag somnar. Har bara en lektion imorrn (som jag inte ens behöver gå på), så jag får en liten sovmorgon och sedan tid att antigen redigera reportaget eller gå till Täby Centrum och kolla lite i affärer :) Då kan jag samtidigt göra min Småföretagandeuppgift som vi fick idag. Vi ska kolla lite utbud och sånt om vissa affärer där. Det känns lite skumt att börja med lektioner igen efter 7 veckor av praktik och lov där i mitten. Nu är det bara att vänja sig tillbaka till läxor och tentor! Men det är såå skönt, äntligen göra något produktivt och lärande istället för att slösa tid på praktiken (som jag, som ni vet har HATAT!).

Dags för TV!
Ska kanse titta in en snabbis på MTV.com för att se om de nya The Hills avsnitten kommit upp.. Tror inte det eftersom de sänds kl 22PM i USA, men man kan ju alltid hoppas ;P

Nattis <3

Söndag.. med allt som hör därtill

Vaknade och var bara allmänt deprimerad, hade ingen lusta att gå upp, ingen lust att äta. Älsklingen ville göra mig nåt att äta med jag pallade inte få i mig något. Jag vet inte om det va alkoholen igår eller bara hormoner, men har bara varit hängig hela dagen...

Mysde med Tobbe i sängen hela dagen och åkte sen hem till mig för att plugga engelska. Efter att ha suttit vid datorn ett tag däckade jag såklart och vaknade inte förrens jag hörde hur hundarna bråkade i vardagsrummet. Ingen kom till skada (förutom mamma som vanligt får en punkterad hand), men jag vart helt yr i huvudet av stress. Nä jag skulle dricka lite vatten hittade jag en flaska äppelvin så tog ett glas och nu sitter jag här med huvudvärk och ska sova snart.


Inför PILOT, i fredags

Har skrivit på facebook med några killar jag träffade på PILOT i fredags och läst bloggar. Som vanligt är alla de som kommenterar på Kissies blogg helt dumma i huvudet. Jag vet att alla hatar mina åsikter och Tobbe bad mig idag att "hålla dem för mig själv".. men jag tycker som jag gör och det är INTE snyggt att vara tjock! Det är inte snyggt att ha lår som går ihop, dubbelhaka eller en mage som hänger ut över byxkanten!! Folk fattar inte det och det är synd, för alla skulle se så mycket bättre ut om de bara ansträngde sig lite. Jag vet att jag inte är smal, jag är fet som en flodhäst och smidig som ett kylskåp och jag jävligt lat och orkar knappt träna Men jag försöker klä mig smalare, låta bli att äta massa onyttigt (hehe xD) och jag kollar mig i spegeln och väger mig varje dag för att se till att jag inte går upp i vikt. Jag hade så snygga ben innan sommaren 08 men gick upp 8 kg under min resa till Malta. Jag har gått ner typ 6½ av de kilona och har faktiskt gått ner ännu mer men åt upp mig 3 kilo igen förut xD Medans jag skriver det här blir jag fan pepp på att börja träna :P Måste få ett par snygga spiror och loosa fettvalkarna. Ska nog inleda mitt nya träningsliv med promenader med hundarna imorrn när jag kommit från skolan. Om jag går ut med dem 1½ timma varje dag så borde jag ju få bort fettet? Jag måste även äta mindre, och sluta ta nattmål.

Nee, nu måste jag borsta tänderna och byta om innan jag däckar igen xD
Natti Natti

Party more?

Är inte ens trött efter igår... Pappa fick hämta mig från Mörby C för bussen skulle inte gå förrens om en halvtimma-timma typ. I bilen va jag fan jätte pigg xD Sen såklart så somnar man ju direkt när man lägger sig i sängen men jag är inte ens trött nu fastän jag bara sovit några få timmar xD Ska åka till jobbet om några minuter och efter det tänkte jag kansdke dra förbi Tobbe :) Måste ringa honom på vägen nu. Han skulle kanske till Louie ikväll och han bor här breve mig typ, så tänkte dra hem med Tobbe när han ska till Louie, så får jag sällskap på bussen ^^ Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ska höra nmed Ivy vad hon ska ha för sig. Är sugen på en redig hemmakväll med fylla, avklädda blusar och en massa tokigheter! :D Men kanske blir det bara chill hemma med syrran kollandes på massa filmer.

Nu ska jag klä på mig och sticka!
Sen får vi se hur det går ikväll!
Man vet aldrig hur det blir när jag är i farten :P

PILOT ikväll

Som vanligt så jobbar jag på PILOT Stockholm på fredagar ^^
Ni som inte varit där, GÅ DIT FÖRFAN! Det är fett niice. Ni som varit där vet hur grymt det är :D

Jag är sjukt trött efter sista dagen på Praktiken. Har redigerat massa idag och kom inte därifrån förrens 17.. Så nu har jag precis käkat middag, ska ta fram kläder till ikväll (HAR INGET ATT HA PÅ MIG?!?!), och sen ta en powernap innan jag börjar fixa mig.
Jag brukar va där till 22.20 men jag vet inte om jag hinner till det så kanske kommer lite senare. Går ju iaf förbi kön så slipper stå ute och frysa :)


Läggdags!

Sitter och käkar havregrynsgröt med kanel. Ska alldelles strax borsta tänderna. Blev väldigt hungrig efter att ha sovit i nån timma eller två. Syrran har kollat på Requiem for a dream och jag bara däckade under filmen med Orion i famnen :P Har sett den så många gånger nu men den berör fortfarande. Syrran är helt förstörd nu och bara går runt och gråter så vi får se om hon får någon sömn inatt. Den filmen är väldigt stark och bryter ner en  från första sekunden. Man äts upp sakta, sakta innifrån längst med hela filmen. MEN den är sjuukt bra! Så ALLA borde se den!! :O




-

Som jag trodde skule jag aldrig hinna med alt jag behöver göra... Är sjukt trött, men ska ut med Jasmine ikväll så ska ta en powernap snart xD Det blir College. Har aldrig varit där men det ska tydligen vara najs.. eller?
Är sugen på en glass nu :p sk nog ta en, ta fram kläder för ikväll, packa min lilla väska med det man behöver på krogen, sova lite och sen åka till Jasmine ^^ Blir hemmakväll för mig för vädret gör mig trött, kall och deprimrad :(

  • Filma när hundarna lekter i trädgården på morgonen, typ direkt när solen går upp.
  • Lämna tillbaka all kamerautrustning.
  • Sen kl 8.15 har jag Matte C. Måste göra klart talen för den här veckans planering så att jag kommer i fas.
  • Ska redigera Hundadoptions reportaget för det ska vara klart på fredag.
  • Redigera Scarification reportaget med Tobbe.
  • Redigera reportaget om FN-dagen och Spökbollen med Daniel.
  • Dra folk till PILOT på fredag (det är bara att höra av er :D).
  • Dra in till stan och köpa mig en Chailatte (på Waynes såklart, med sojamjölk).
  • Titta i Sturegallerian efter kläder och skor.
  • Träffa Jasmine?
  • Fota hundarna.
  • Redigera alla nya bilder
  • Uppdatera hemsidan
  • Svara på annonser
  • Svara på intresseanmälningar
  • Städa rummet (dammsuga, torka av skåp...)
  • Sola
  • Dusha, tvätta håret, ta ett låångt bad ^^
  • Kolla på The Hills & The City
  • Plugga matte
  • Blogga
  • Spamma alla på facebook
  • Kolla på TV
  • SOVA!

Ke$ha "TiK ToK"



Hörde låten på MTV imorse och nu har jag nynnat på den och inte fått ur den ur huvet på hela dan. Den bah fastnar :P

Finally!

Nu äntligen fick jag kolla på The Hills :D Har väntats å länge! Det händer grejer det och jag vill ha mer bitchfights. Ska Kristin verkligen dissa Justin för gott och ta Brody eller blir det ännu mer invecklat?? Är tvungen att vänta flera dar nu innan nästa avsnitt :(



Sitter med mitt nya trådlösa tangentbord och mus i sängen och latar mig med TVn som dataskärm ^^


asså...

... NU FUNKAR DET INTE!!! Jag sitter fortfarande här och läser skvaller xD Hinner inte kolla på The Hills nu :( MÅSTE verkligen sova! Lååång dag "idag":

  • Filmade reportage till skolan i tisdags och ska filma bilder när hundarna lekter i trädgården på morgonen, typ direkt när solen går upp.
  • Lämna tillbaka all kamerautrustning.
  • Sen kl 8.15 har jag Matte C. Måste göra klart talen för den här veckans planering så att jag kommer i fas.
  • Ska redigera Hundadoptions reportaget för det ska vara klart på fredag.
  • Redigera Scarification reportaget med Tobbe.
  • Redigera reportaget om FN-dagen och Spökbollen med Daniel.
  • Dra folk till PILOT på fredag (det är bara att höra av er :D).
  • Dra in till stan och köpa mig en Chailatte (på Waynes såklart, med sojamjölk).
  • Titta i Sturegallerian efter kläder och skor.
  • Träffa Jasmine? Kanske kan käka nåt smått ute eller bara fika :)
  • Fota hundarna.
  • Redigera alla nya bilder
  • Uppdatera hemsidan
  • Svara på annonser
  • Svara på intresseanmälningar
  • Städa rummet (dammsuga, torka av skåp...)
  • Sola
  • Dusha, tvätta håret, ta ett låångt bad ^^
  • Kolla på The Hills & The City
  • Plugga matte
  • Blogga
  • Spamma alla på facebook
  • Kolla på TV
  • SOVA!
Jag kommer såklart inte hinna med allt för det gör jag aldrig "/
Men försöka kan man alltid!



Ska sova i min underbart vackra ansiktsmask!

Som vanligt asså xD

Jag tänkte ju lägga mig tidigt, bara slappa och kolla på tv serier.. men ICKE! Jag kollade in folks bloggar lite och kom på att det finns alla dessa roliga skvallerbloggar. Så jag började läsa och läsa och läsa och läsa.. Har suttit med det i typ 2 timmar nu xD Så nu är klockan halv 12.. Jag ska upp JÄTTE tidigt imorrn för att filma och sen ha matte innan praktiken >.<  LYCKAT AMANDA!!!

Men appropå dessa bloggar jag läser, läser bara 3 st personers bloggar (Ivy, Amanda och Kissie) och resten är dessa skvallerbloggar där de sågar de kändaste bloggerskorna. Alltid lika kul att se vad de hittar på. Man känner sig själv så mycket snyggare och bättre :P Fast jag kan ju förstå vissa av dem som blir sågade - såklart man redigerar sina bilder. Man vill ju va snyggare! Jag redigerar ALLA mina bilder (finns kanske få undantag), det går inte annars! (därför har jag ibland så få bilder i inläggen för jag orkar inte redigera dem xD)
Men som exempel Kissie. Det är ju kul att läsa vad folk skriver om henne men jag vet att hon är trevlig i verkligheten. Hon är ju inte intelligentast, vackrast, populärast och bäst i världen, men hon är rolig att prata och festa med :)

Nu måste jag borsta tänderna för mina vanor funkar inte längre!

Sista studioinspelningen...

.. för i år! Nästa år ska man lida igen, runt mars blir det väl tror jag.. men men, jag längtar tills på tisdag då de riktiga lektionerna börjar igen så att man får göra något produktivt och vettigt!

Har som ni kanske förstår spenderat dagen i studion som ljudtekniker. Det tog som vanligt evigheter att göra någonting så jag kom inte därifrån förrens kvart i 5. Alla är så himla oseriösa och dåliga att jag som vanligt dampar och blev kallad "åskvädret". När jag från kontrollrummet skulle ut i studion hörde man de där ute säga "Nu kommer åskvädret igen". Men det är inte mitt fel att alla är sämst och inte kan sköta sitt jobb! Men nu är det över för den här gången och allt kan bli som vanligt igen :)



Jag har varit otroligt trött den här veckan! Försov mig imorrse, somna i soffan igår och har jätte svårt att gå upp på mornarna. Ska alldelles strax borsta tänderna och sånt och lägga mig i sängen och kolla på The Hills. Har en otrolig shoppingabstinens så måste nog köpa nåt imorrn. Har typ inga pengar kvar snart men vad ska man göra lixom? "/

Måste beställa tid för massage och spa för mig och Tobbe.  Så jag hoppas att jag får lite lön den här månaden, fast funderar på att antigen sluta där jag jobbar eller byta till Täby (jobbar i sollentuna just nu). Det kommer bli jätte jobbigt att ta sig dit när det blir svinkallt och snö.

Syrran färgade håret typ pärlblont igår och jag snoddet lite av färgen (typ halva flaskan xD). Har en liten ful bild på oss att avsluta med :)


Molestus

Är sjukt jävla trött.. Men orkar inte fixa mig och gå o lägga mig. Sitter här och sjunger lite och blundar med ögonen för att spara energi. Ska snart försöka ta mig upp ur sängen och sminka av och bortsta tänderna. Va hos tandläkaren igår, och mina tänder är perfekta som vanligt :D Mina visdomständer där nere är på utväxt så det ömmar lite och det kan lätt bli infekterat så jag måste borsta ordentligt.



Fick presenter av älsklingen för att pigga upp mig i höstmörkret <3 (blåa ringen och halsbandet)


Det går fett segt i skolan. Är inne på min sista praktikvecka, och det är såå tråkigt! Sämre praktik finns inte -.- Den passar mig inte alls för jag är inte ett jävla dugg intresserad av TV och radio. Men men, skolan bestämmer som vanligt så man är så jävla illa tungen... Har filmat ett reportage om hundadoption idag (det kom hem 5 nya hundar idag), ska filma lite till inklippsbilder imorrn och sen redigera torsdag och fredag. Ska spela in i studion imorrn oxå. Så det lär ta hela jävla dan för det är alltid så fucking segt. Ingen är seriös och allt blir bara fel. Så jag kommer leka Hitlermorsa imorrn igen, som vanligt då och jag är inte på bra humör så folk får skärpa till sig ordentligt annars kommer jag rådampa!!

Nu ska jag ta nån frukt eller grönsak och se om nya The Hills avsnitten kommit up! :D

Måndag....

Har en snabb rast på engelskan. Är sjuukt hungrig och vill bara sova >.<
Sov typ inget inatt, sov inget igår knappt (3timmar) så jag går lixom på sparlåga nu. Trots det så är det ändå jag som typ pratar och gör mest på engelskan. Folk är så himla typ rädda? Vad gör det om du säger några ord på 3 timmar?? WAKE UP PEPOLE! Det är alltid så... Speciellt på morgonmöterna som jag har var tredje vecka. Vi läser boken Oryx and Crake och då på mötet så disskuterar vi det senaste som har hänt i boken och analyserar. Jag är typ den enda som säger något. Det är väldigt frustrerande och ibland sitter jag tyst fastän jag vet svaret och hoppas på att någon annan svarar. Jag vill inte ta all uppmärksamhet lixom, fastän jag vet att jag är bäst.


Aja, nu måste jag tillbaka!
Peace

RSS 2.0