So many years, still yet the same

Igår va det 4 år sedan jag va på min första ravefest. En riktig vändning i livet vart det då jag hittade en ny del av mig, fann många nya vänner och föll pladask för den elektroniska musiken. På den festen mötte jag även en pojke som betytt så otroligt mycket för mig genom åren. Den pojken är nu en man och vi har lyckats hålla kontakten trots förhållanden och dylikt. Vi har haft våra små "kärleksperioder" (eller jag iaf) och han är en kille som jag alltid kommer älska. Oavsett vad som händer i livet finns han i mitt hjärta och jag hoppas att vi ska hålla kontakten ett bra tag till. Vi är så lika, men samtidigt så olika. När vi är tillsammans är existerar bara vi två, så underbart.


Minnen <3

Ikväll ska jag ut, av samma anledning som för 4 år sedan - för att fira Kristofers födelsedag!! :D Ska bli så jäkla gött o träffa folk man inte sett på länge. Jag är så förskräckligt dålig på att höra av mig till folk så har en tendens att lixom "tappa bort" vänner. Dåligt av mig, jag vet.. Men sån är jag bara. Har man tur glömmer de en inte, och då vet man vilka som är ens riktiga vänner. Det är såklart en "raveklubb" som gäller ikväll! Ska äntligen få ta fram mina benmuffs igen!! Har längtat sen kryssningen :P

Kom dit om ni är sugna! Club Lacuna vid medis är det som gäller <3


Sleep tight

Ska försöka sova nu.. Har så svårt att sova om nätterna om jag sovit under dagen, vilket va det jag gjorde. Orkade inte hålla mig vaken efter att jag käkat så däckade xD Det va en hård kväll i fredags, däremot komme rjag typ inte ihåg något.. Haha så kan det gå ja, men jag antar att jag hade kul :P Sov i Mats lägenhet vid gärdet efteråt och det va inte så niice at vakna upp, fortfarande vara lullig, sätta på sig klackarna och åka hem. Skulle ha tagit med mig extra skor! men men..

Idag ska jag bara vila vidare för på måndag är det skolan som gäller! Första riktiga föreläsningen i kursen.. Pirrigt värre! Måste bli lite pluggis nu så jag klarar skiten. Måste beställa böcker så fort jag får pengar.

Nu har jag stängt ner WOW, blir enklare att sova om man inte har det framför sig hela tiden xD Går riktigt bra nu, får massa ny gear och har pluggat på lite så ska förbättra min DPS och shiet. Ska försöka levla en level om dagen nu så når jag 85 om bara ett par dar! Blir lite tajt med skolan men har ju hela lunchen på mig hahah xD Geek-Amanda spelar i skolan lol


demotivational poster g*y TEST

natti natti <3

Break away from this situation. Take away all the things that hold us down

Nattens låt


Eyes Set To Kill - Inside The Eye



First day

uhhu.. Har sovit flera timmar nu! xD Va så himla trött när jag kom hem från skolan, åt och däckade bara. Är nog inte van vid att gå upp, åka till skolan, sitta i flera timmar och lyssna på föreläsare och sen hem igen. För många moment. Höll på och somna den sista halvtimman på den andra föreläsningen :P Han som föreläste va jätte intressant och förklarade massor om studierna och upplägget, men man va så seg av att ha suttit ner hela dan. Jag ställde flera frågor så nu är jag väl förberedd för vad som gäller de kommande 3 åren :D


Diggar nyvakenlooken xD

Just nu känns det ganska bra med det program jag valt, men tiden får utvisa om jag står ut eller inte. Jag har en förmåga att tröttna på saker så fort. Förra året hopade jag ju av efter någon månad så hoppas jag stannar längre den här gången. Är mer motiverad nu eftersom redan efter sommaren så ska vi börja med vårt huvudområda som vi snart väljer! Och då blir det musikvetenskap eller medie- och kommunikationsvetenskap som gäller och det borde ju funka för mig? Är så trött på media efter gymnasiet men man kan ju välja de kurser som är mest olikt det jag hållit på med men som ändå kan hjälpa mig i mitt framtida arbete som eventarrangör. Det ska nog fixa sig på något sätt. Han karriärvägledaren va en riktigt skön snubbe så han kan nog ge mig lite tips sen när jag ska välja och anmäla mig.

Imorrn är jag ledig! SKÖÖNT! Har bara föreläsningar två gånger i veckan, resten av tiden ska man själv sitta och plugga. Iofs är jag sämst på att lägga upp mina studier själv, men det gäller bara att läsa o böckerna så har man det avklarat, och jag är expert på att ta in information via böcker. Det lixom bara flyger in i hjärnan och fastnar xD Så, så länge jag lyckas sätta mig ner och läsa så gåre bra. Men som sagt så är jag ledig så ska vila ordentligt, kankse ut på stan med IVY om jag lyckas ta mig upp i skaplig tid och på kvällen äre SUBSONIC som gäller!! Kommer nog bli grymt om de som sagt att de ska komma dyker upp. Vill inte va själv där och inte känna så många. Vet ju vissa som säkert ska dit men vill inte behöva hänga efter dem hela kvällen..



Nu ska jag nog gå upp, kanske käka något litet framför tvn och sen lägga mig igen..? Kanske hinner spela lite oxå :P hehe Måste levla de här få levlarna upp till 85 nu så jag har det avklarat!

<3

Wednesday

Shoooo!

Igår va jag i skolan och registrerade mig. Alla i klassen är såklart skitfula och tjejerna ser ut som feminister men sånt får man väl leva med xD Jag vande mig ju vid min förra klass så ska nog gå bra nu med. Sålänge jag slipper etiska och politiska disskusioner så blir terminen smärtfri!

Idag va jag ledig så har bara chillat hemma, äntligen dingat 80 (!!!) och varit en tur ner till affären. Hämtade ut mitt paket som jag väntat eeeeevigheter på så finaly kan syrran få sin julklapp. Däremot är hon off i sitt rum och vägrar komma när man ropar så hon får skylla sig själv!

[Holic] Faux Leopard Fur Hoodie Vest
Köpte en leopardväst till hnne såklart!

Ska nog käka lite mozarella med tomater nu, orkar inte äta någon större middag. Blir till o lägga sig i tid oxå för imorrn blire en, vad jag anser, lång dag i skolan. :)

<3

The dark side of life

Ska nog gå o lägga mig nu, behöver en hel del sömn för att fungera och imorrn ska jag tillbaka till skolan o börja en ny linje - Kulturvetarlinjen. Låter jävligt gay, jag vet haha Men kanske kan bli bra? Man får gå en projektledarutbildning och så och lär inrikta mig i musikvetenskap eller kommunikationsvetenskap. Det har ju lite o göra med det jag vill jobba med - eventarrangemang.

Kan avslöja att jag faktiskt blivit mörk, mycket, mycket mörk..
Ska ta lite bilder imorrn, men kan nog ge en bild på när jag inte va lika mörk för någon vecka sen.



Natti natti <3

YOU ATE MY DOG - STILL LOST





Jag är gammal polare med snyggingen på bas så såklart ställde jag upp o va med! Drog med syrran och det visade sig vara en av de bästa kvällarna i mitt liv. På något sätt så klådde den hemmafester, dejter, vissa festivalminnen. Det va något magiskt med hela kvällen <3

Man kan se oss flera, flera gånger. Jag är blond med svart underhår o syrran är röd. Vi shakeade järnet hela tiden o det är mina fötter som hänger ut ut fönstret på bilen xD Den scenen kan nog misstolkas men vi hade det awesome i bilen. Trångt o bra o en del söta pöjkar ;D

Back to this

Kanske ska börja använda min kära blogg igen? Kanske kommer fram till något vettigt då jag skriver av mig lite :)

Senaste månaderna har jag haft för mig lite allt möjligt. Dragit på kryssningar, festat, varit i min lägenhet i Warzsawa, käkat en jävla massa svindyr sushi o spenderat hundratals med timmar i WOW. En helt okey höst och vinter med tanke på att jag varit sjuk och slö mestadelen av tiden. Men så blir jag när det blir kallt o jävligt, lär inte vakna till förens i maj.


Lite bilder från hösten/vintern



Amanda <3 vin på dop


Jag o syrran va med i YouAteMyDog's nya musikvideo - "Still Lost"
Det va en så jävla awesome kväll med massa gött folk! Vi klämde in 11 pers i en liten gammal saab xD Ett minne för livet kan jag lova :D Postar videon lite senare!


Drog på två kryssningar i rad varav en va MondayBar Lucia Cruise! En jäkligt grym kryssning med grym musik o sköna människor. Ska dra på Springbreak Cruise i Mars sen!


Efter MondayBar kryssningen va det efterfest på 360! Bästa klubben jag varit på asså!!! Älskar stället <3 Måste dra dit oftare!


Nyår firades hemma hos Felix med en massa peeps! Först middag, sen lite krök, ut o smälla o sen fortsätta festa in på småtimmarna. Vart lite dans, gräddkrig, serious talk o massa skratt.
Har en video på fyrverkerierna liggandes någonstans så ska se om jag kan hitta den o ladda upp den.


Förra året va ganska niice faktiskt, sommaren va typ underbar! Detta år lär vi dra på färre festivaler, men ska köra på hårdare på de vi ska på!! Den här sommaren MÅSTE slå förra så det är bara o TAGGA!!! :D

puss <3

RSS 2.0