Psykbryt

Innombords så fick jag precis ett psykbryt.. Är så sjukt stressad över alla uppsatser att jag inte ens är stressad längre. Har missar flera deadlines men känner varken ångest eller press. Hur kommer det här gå egentligen?

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/319539/images/2009/dsc03074redi_57060870.jpg

Måste börja på den här jävla projektrapporten som ska vara inne på torsdag! Men samtidigt har jag trte uppsattser i engelskan som borde varit inne förra veckan. På det så vill jag bara dra ut och ha det kul för de är så jävla långtråkigt att bara sitta hemma. Jag somnade för några timmar sen och sov ett jävla tag för va så uttråkad. Så nu är jag pigg och uttråkad och försöker plugga men det failar xD

Det skulle vara jävligt gott med en kall öl just nu

Blah balah buaöfdfsdgfT

Gjorde precis ett matteprov.. Det gick SÄMST! Fyfan asså, jag bara kollade på pappret och fattade ingenting. Det känns inte alls som om frågorna handlade om någonting som stod i boken, ofta jag har missat allt lixom? xD aja, Jag har en förmåga att alltid klara proven om jag gör dem på omprovstiden (jag har missat orginaltiden så därför jag gör provet då, jag har inte fått IG på de andra proven innan). Så jag lär få G på omprovet nu så det är lugnt. Har Nationella provet jag ska göra oxå så få ännu en till chans då.

Nu ska jag sätta mig med Lo en stund o störa honom när han redigerar sin film. Sen drar jag till Mörby och möter syrran och shoppar lite ^^ Ska in till stan till Tunnan ikväll med Freddy o Lo och dricka öl, skämma ut mig och tafsa på pojkarna :D MYSIGT!



Puss
<3

You're my heroine - in this moment

Älskar att man har så jävla sköna kompisar! Massa kärlek på er mina bebisar :D Min mage har krampat hela natten av skratt hahaha Det behövdes så jävla mycket och vi ska fortsätta flumma i stan "imorrn" ^^


Bara för att vi är så jävla ful/fullsnygga på den här bilden och min näsa är skev

Natti Natti mina Frållfrünkar
<3



Quote of the day



Sommaren med Kottarna i en annan del av Täby














Bilderna tagna av Bea (och mig) sommaren 2008
Fyfan vad vi har blivit mognare, smalare och snyggare!


Where is my sun on sunday?

Har nu ätit en välförtjänt frukost xD haha Jag hinner aldrig äta innan jobbet, måste lära mig det fan för annars går det illa. En sak jag har lärt mig idag är att om jag lägger mig sent, går upp till jobbet, jobbar och sen solar starkt utan att ha ätit något så mår min kropp inge bra. De hade bytt rör nyligen oxå så det tog ordentligt.. kanske lite för mycket men jag överlever. Min panna är inge glad på mig däremot, men hellre lite röd än att det inte tar alls :P


Fatass in the making

Idag har jag ätit så sjukt mycket.. Asså jag har ju ätit fett skumt de senaste veckorna. Käkar ett, max två mål om dagen och har droppat några kilon. Men idag så har jag bara vräkt i mig det ena efter det andra.

Jag kom hem vid 17 (tror jag) och då lagade jag direkt spaghetti med pesto och mozarellabitar. Va sjukt hungrig då jag inte käkat något på hela dan så medans vattnet skulle koka upp så åt jag en halv banan och en njallamacka (litet tunnbröd). Sen åt jag pastan... först en portion, sen tog jag lite mer spaghetti och pesto. Sen vart jag så himla sugen på mer mozarella att jag gick ner till affären och handlade och tryckte i mig en såndär mozarellakula (?). Sen snodde jag 4 rutor rischoklad av farsan, har lyckas proppa i mig 5 frallor med massa grönsaker på och allt det här har jag dränk ner med 2 liter påskmust.

Det blir dubbla flygsäten i sommar hahaha

http://www.phillyburbs.com/uploads/RTEmagicC_a_fat_seat_cartoon.jpg.jpg

Too lazy to write a proper headline

Pallar inte dra till solariet, är för trött och min kropp gör ont. Har träningsvärk i magen, är asöm i brösten och mina läppar är helt sönder och möra xD Har haft så i flera dar fan.. Du får ta det lite lungt vafan! hehehe

http://2.bp.blogspot.com/_CbtUeizqv2E/ScCNWllNJTI/AAAAAAAAAXI/302fgug-qsc/s400/terry-richardson-women-kissing-red-lips.jpg

Lagar lite mat istället, första riktiga målet mat på ett jävla tag haha xD Det bli gammaldags Idealmakaroner och Soyafilé ^^ MUMSI!! Ska nog göra antigen cayensås eller vitlökssås till.. eller kanske muskotnöt? Jag gör bästa såserna ^^

Edit: Det blev muskotnötsås. Den är så bra för fettförbränningsgrejsen :P


and I used to love you...

HAHAHAHA Asså någon måtta måste det ju ändå vara?!

Först behandlar du mig som du gjorde, sen skiter du i mig, sen börjar du umgås med världens drygaste och fulaste människor och att kalla vissa tjejer "snyggast" är en grov förolämpling mot mig då de är but-uggly!! Sen nu så stöter du på syrrans kompisar?? What's up with that dude?! Du vet väl att de är minderåriga? Att de är lika dryga danderydare som jag är och kommer ännu mindre vilja åka till ghettoland hem till dig? Om du är så jävla desperat, knulla åtminstone någon i din egen klass och storlek.. Utnyttja inte småtjejer!

Räkna med åtminstone ett ragg mindre nu, hon vet vad du gjorde mot mig ;)



Everything comes to an end

Jag ska alldeles strax sticka och sola! Har varit sjukt seg hela dagen så orkar inte göra något ansträngande än.

Igår va jag hos B******* och hjälpte honom packa ^^ Han sticker till det sneögda landet Japan nästa vecka så han ska ha utflyttningsfest ikväll som jag ska på. Sista festen i lägenheten.. Känns lite sorgligt "/ Ska röja ordentligt en sista gång så lär däcka där. Annars kan det hända att jag drar in till stan och däckar där. Jag får se senare helt enkelt hur det blir. SpontanAmanda är i farten! :D

Vi såg en asrolig film då vi inte pallade packa mer..

The Ramen Girl

http://www.japantimes.co.jp/images/photos2009/ff20090123r1a.jpg

Vi hade hollänsk textning så det va lite halvjobbigt att hänga med xD Ska nog se den med syrran nån dag, hon älskar japaner/kineser/asiater.

-"Asså!! Den bah sprack!"



Ja, jag är som sagt blond där under :P


Dagens Outfit - Casual

Hade så bråttom imorrse att jag bara slängde på mig det första jag fick tag i. Men det är fett mys, älskar den här sammansättingen. Har köpt massa likadana tröjor i olika storlekar bara för ett de är så mysiga :P




Mjao jao

Är hemma och fettar i mig "fried noodles". Köpte hem lite påskmust från Täby oxå som jag hävar i mig :P

Jag spenderade ca 3 timmar där och kollade i typ alla butiker för att tiden skulle gå. Köpte ett par leggins som jag kollat in ett tag men aldrig orkat köpa, oså letade jag efter en halsduk som jag köpte för ett halvår sen. Den försvann spårlöst på Malta så nu vill jag ha en ny. Men ALLA vinter/höst halsdukar är borta jue :( Det är fan fortfarande iskallt ute, varför ska de ta bort dem och fram med sina fula jävla sjalar? Stör mig såå hårt! Bikinis och solhattar har oxå kommit fram men lixom sommarn är inte förrens om 2-3 månader! Vet inte riktigt vart jag ska köpa halsduken nu.. typ nån second hand eller blocket? xD


Leggins jao ^^


Jag klarade det!!

Jag är så jävla bra!! :D
Jag klarade matte provet så nu är det bara ett prov kvar i kursen! Jag kommer klara Matte C nu känner jag ^^ Sån jävla lättnad..! Behöver godkänt i kursen för att komma in på de högskoleprogram jag vill gå.

Jag måste maila min chef och säga att jag inte kan jobba på söndag, måste plugga till sista matteprovet som jag har på måndag. Jag SKA klara det oxå!



Är så jävla lycklig just nu :D Ska till Täby C nu o shoppa lite.. Det har jag gjort mig förtjänt av ^^ Fick lön idag oxå "så allt går bra nu!"

Peace!

Free time

Sådär! Nu va matten avklarad :D Ska bara gå förbi min lärares rum sen och kolla om jag klarade provet jag gjorde i måndags. Om jag inte klarat det blir det fett stressigt med att göra omprov innan jag går ut. Men allt ordnar sig nog.

Har snackat sex med Jocke hela lektionen haha Mycket trevligt, indeed :D Oså kom jag på att det lär komma något eller flera av mina ragg på studentskivan. Undrar vad Tobbe lär tycka om det hehe fast jag bryr mig inte, han får skylla sig själv för att ha dumpat mig. Jag va nog för bra för honom iaf ;)



Nu är jag som sagt ledig i 8 timmar! Vad ska jag hitta på??


Early morning

Asså vafan... Det är totalt ohumanistisk tortyr att gå upp såhär tidigt! Just nu sitter jag i skolan och väntar på att min lektion ska börja. Måste sminka klart mig oxå då jag såklart inte hann det hemma. bläää... Förstår inte vad man ska göra uppe vid den här tiden?!

aja, nu ska jag ha matte till kl 9. Sen måste jag hitta på något fram till kl 17.. Några förslag? Ska nog förbi Täby C en stund men de öppnar väl inte förrens 11 typ? Jobbigt läge, orkar inte åka hem igen lixom. Jag lär väl sitta här och klaga påhur tråkigt jag har det eller nåt. Kanske kan skriva något produktivt :)

Sticker och sminkar klart mig nu! Hörs efter matten!
puss


Älska Tjuvlyssnat.se



Wednesday I feel fine

En god jävla morgon va det! :D Bästa...EVER! tack vare en person ;)

Jag va ju på studentskiva igår, men DJn va kass så jag drog ganska tidigt. Eftersom det va tisdag och inte så mycket att hitta på mitt i natten så drog jag hem till Krille och övernattade där. Sen efter en äventyrlig och vild natt/morgon/dag så drog vi o käkade på Taco Bar. Men min kropp vill inte ha mat så den gjorde ont, men jag tvingade i mig nachos iaf. Kvällen innan så köpte jag tunnbrödrullar med mozzarella o skulle käka påväg till Krille (hade inte käkat något sen frukost), och när jag väntade på tunnelbanan så tappade jag hälften på marken :( Någon/något vill inte att jag ska få i mig mat. Jag äter typ en gång om dagen o festar massa. Gick ner över helgen då jag inte heller knappt åt något alls. Min nya diet; ett mål snabbmat om dagen o massa drinkar.

http://im.rediff.com/getahead/2004/oct/04diet.jpg

Fan blev typ hungrig nu bara för det. Jag har bara käkat lite tomatsoppa till middag... Asså min matvanor ätr helt fuckade xD Men bli man smal på det så är de ju bara att fortsätta!

Ikväll har jag iaf bara kollat på film med syrran och Henri :) Mys att äntligen få använda bion där nere. Måste ha fler filmkvällar snart ^^ Vi ska iaf köra en chillfest med ett begränsat urval av personer på lovet typ. Fast det finns ju de som jag vill mysa med redan nu hehe.. Ska snacka med en polare imorrn och se om han kan locka med sin heta kompis ut på några bärs :D

Jag vet att det jag skriver är fett osammanhängande o sådär men jag pallar inte tänka när jag skriver..
Nu ska jag sova! Natti natti <3



BRING IT TO ME NOW!



Längtar som faan! Kommer bli så jävla niice :D


Ska boka bussbiljetter så fort jag får pengar nästa vecka, det här får jag bara inte missa! Ett fett gäng asgrymma band, skönt att komma hemifrån ett par dar, jag får bo med min Bil (Bea) oså ska ju min Bennieboy spela ^^ Några andra polare ska oxå dit har jag hört så det blir en fet jävla reunion :D <3


You better watch your neck cause I want domination, I want your submission, I see you’re not resisting to this temptation

Jag drömmer så konstiga drömmar nu för tiden. Helt otippade personer är med och allt är bara så... KONSTIGT!

De drömmar jag kommer ihåg handlar alla om massa killar. Jag drömmer om folk jag nyss träffat och sånt. Asså jag skulle inte banga på o förverkliga drömmarna, för snubbarna är ju heta.. men är jag verkligen så kåt av mig att jag drömmer om det? xD haha Jag har nån konstig besatthet typ. Jag tillochmed snackar dygnet runt om killar kom jag på nu. I varje konvesation så lyckas jag nämna något namn. Det är ju inte negativt, men kan jag inte tänka på något annat?

Måste fan ta upp kontakten med vissa grabbar nu. Samlade ju på mig en jävla massa nummer under min tid som upptagen. Men nu är det bara att (tuta) o köra!

Sex (Photo from: http://www.mpowrplus.com)

Aja, måste fösöka plugga lite nu. Sen måste jag springa till solariet och stekas lite. SKa nog köra på starkt idag. 15 minuter där är mer än 30 minuter på de flesta så kommer nog bli lite röd men det är skit samma. Orkar inte vara klen. Körde 12min här om dan och då tog det inte så överdrivet mycket, sved lite i pannan bara men det överlever jag. Sen ska jag fixa mig inför Nicoles studentskiva ^^ Ska vara pyroman tror jag, temat är nämligen "P". Måste bara hitta nån gammal, ful tröja jag kan elda lite på hehe :D

puss!


Måndag - jobbig dag, skoldag

Om typ en timma har jag matteprov. Jag kan typ mindre än hälften så jag förväntar inte mig ett godkänt. Asså jag vet inte om jag kommer klarra matten, det är alldeles för mycket att hålla reda på. Matte A och B va en barnlek, men matte C är inget för mig asså. Jag klarade förra provet genom att gissa mig fram till vad jag ska göra. Ska nog köra på det den här gången oxå så får hoppas lite på att jag kanske klarar det iaf. Ni får hålla tummarna för mig! :D



Sen ska jag möta syrran i Täby C. Vi hinner inte in till stan, måste plugga massa. Vill bara blir klar med uppsatserna så att jag kan chilla resten av veckan. Imorrn ska jag på studentskiva men temat "P". Så måste komma på något som börjar på P att klä ut mig till. Folk har kommit med massa förslag men det är ingen som jag har fastnat för. Det lär bli någon panikoutfit som jag slänger på mig imorgon sent innan jag är tvungen att åka. Så va det på min skiva förra året. jag missade middagen för jag kunde inte komma på vad jag skulle kä ut mig till. Det slutade med att jag va Amy Lee haha xD

För att fördriva tid nu, eftersom jag inte klarar av att ränka mer matte så kollar jag utbildningar. Väntar på mitt lösenord till Studera.nu så ska söka lite program sen. Det är ett som jag verkligen vill komma in på, hoppas jag lyckas :D Jag har ju bättre betyg än många jag känner, men samtidigt finns det en jävla massa smarta människor där ute som kan ta min plats. I värsta fall hamnar jag på en liknande linje med mer IT. Aja, det blir nog bra i slutändan :)


Birthday

Jag är sjukt trött just nu. Vaknade fan tidigt (för att ha lagt mig så sent) så har varit vaken alldeles för många timmar nu. Ska nog lägga mig nu o kolla på tv tills jag somnar och sen gå upp fett tidigt och skriva klart mina uppsattser som ska in imorrn. Ja... det låter som en bra idé ^^

På tisdag, eller imorrnkväll om jag är hemma så ska jag städa klart källaren. Pappa har städat halva dan och plockat burkar och grejs. Jag, syrran, Eddie och Jens drog o käka på pizzerian vid typ 13. Fett gott asså :D Där mötte vi Affe och Freddy som oxå käka med oss innan vi tog med oss två pizzor till Lo och Lydia som är för lata för att gå o äta hehe Så va vi hos Lo ett tag och kolla på tv o jag sov lite skönt i hans säng innan vi drog hem. Har bara gått runt här hemma som en halvdöd och inte gjort något vettigt alls hela kvällen. Fast det är ju min födelsedag så jag får va hur seg jag vill :P

Imorrn skola, sen in till stan med syrran och kolla på vegetarisk mat. Sen får jag se vad jag hittar på :) Jag är ju så spontan av mig ibland så vad som helst kan hända ;D


GODNIGHT!

Just nu sitter jag och pressar i mig en burk tonfisk.. :S Inte sådär värst glamoröst inte xD Men har fan inte käkat något på evigheter. Åt typ en halv quesadilla (det är inte mycket inte) när jag kom hem från stan men innan dess så åt jag inget. Är inte ens hungrig, men känner att jag borde äta något nyttigt. Annars kommer pizzan sen att lägga på sig ordentligt. Vi ska ju ta vår traditionella vandring upp till pizzerian och köpa mat som vi brukar göra efter varje fest ^^

Borde typ sova? Men är inte ens trött, har kommit förbi det stadiet. Plus att det inte varit så lätt att sova när massa folk sitter o pratar o garvar. Det är typ 10 pers kvar i källaren men de lär "sova" här. Ska nog lägga mig o kolla på tv tills jag däckar. Känns som en väldigt bra idé ^^

Jag ska plugga massa sen på dan, men ska försöka hinna med att skriva något om kvällen :)
puss puss


WHAT THE FUTURE HOLDS...

Jag har monterat ner och på lampkupor, bytt glödlampor, flyttat möbler, staplat kartonger, rotat i pannrummet, pillat med dimmers, monterat soffor, dragit kablar och helt enkelt vänt källaren ut och in, upp och ner - JAG ÄR MAN!

Kvinnosyssla är inget för mig, hänga tvätt är fett lame. Jag vill pilla i kontakter, komma på lösningar med tusen kablar (som är för korta oxå) samt bara vara allmänt cool. Jag borde fan gått teknik eller bygg på gymnasiet. Inte den här värsta faggot medialinjen. Det är bara massa mesar i skolan och hälften verkar lida av dysslexi?


http://maddok.files.wordpress.com/2009/11/computer_nerd.jpeg
Min framtid?


Det blir nog IT för mig på högskolan nu iaf. Ekonomi är iofs en mer "smart" linje.. Men jag behöver hänga med grabbarna och göra något produktivt. När den här helgen är över ska jag sätta mig ner o börja bläddra bland linjerna på Stockholms Universitet och tillslut söka. Kan åtminstone lägga dem i en lista på ansökningsgrejen, man behöver väl inte skicka in den direkt?

Nog om skola.. Nu ska jag sova o sen är det PARTYDAY!! :D


To wash away what we've seen

Båda systrarna sitter o grinar.. Så går det när vi kollar på tv asså. Den här gången va det Vampire Diaries som orsakade tårarna. Vi är för känsliga för ett sånt manus!

http://ss11i01.stream.ip-only.net/images/blog/images/entries/80/64/01/106506/84dfa195c0c345f3

Idag har vi städat massa och fixat iordning källaren. Det är inge speciellt fixat sådär, men det tar sån otrolig tid att flytta runt feta möbler. Så INGEN kommer kunna klaga över att det är för lite sittplattser!!! En tur till Täby Centrum gjorde vi oxå. Handlade vår outfit till imorrn och lite annat smått o gott ^^ Fotar sen om jag kommer ihåg det.

puss

THURSDAY - I go flumbulle

Ska lägga mig o kolla på Vampire Diarys nu o måla naglarna.
Har varit asflummig idag hehe



Vaknade o va typ pigg, lagade frukost oså chattade jag massa o bloggade lite. Sen drog jag till skolan o höll mina tal i engelskan. Jag fick bara VG+ pga min Danderydsdialekt i engelskan.. Så nu måste jag öva bort mina "iiii" och "yyyy". Fett jobbigt! Jag artikulerar även för mycket när jag pratar så jag ska mumla mer? xD haha Typ tvärtemot vad jag har försökt men det är väl bra, då behöver jag inte anstränga mig när jag pratar i framtiden. Sen iaf så hämtade jag lite saker från Tobbe som va mina, då blev jag på dåligt humör en stund men vem blir inte det när man är tvungen att face sitt ex? Hatar att träffa honom i skolan, får hjärtat i halsgropen bara o huvudvärk..

iaf.. Efter att ha käkat lite lunch drog jag till Jasmine o vi tog en promenad ner på stan o kolla lite i olika affärer :) Köpte bla nagellack, en sminkväska o en tröja. Lite smått krimskrams sådär som man kan lägga sina sista pengar på. Skönt att det kommer nya snart hehe Fast de ska typ gå på syrrans present. SOM FÖR ÖVRIGT FYLLDE ÅR IGÅR TORSDAG!! - grattis på henne ^^

http://www.pastan.nu/polopoly_fs/1.906419.1246951949!image/2682503382.jpg_gen/derivatives/article/2682503382.jpg

Sen så fikade vi som vanligt, jag testade en bagel med creamy cheese - va inte så värst hungrig men ville bara ha nåt o ville inte fetta i mig morotskaka :P Den va asgod iaf så lär ta en sån nån mer gång! Vi fikade ett jävla tag iaf tills vi mötte Krille och tog en promenad tillbaks till Jasmine (gud va skönt att hon bor så centralt att man kan gå överallt :D). Vi flummade som vanligt asmycket o sen åkte jag hem för de skulle gå på bio :)

Gud vad mycket jag skriver asså xD Men om det händer mycket så måste jag ju skriva det lixom? JUSTE nu kom jag ihåg vad som hände när vi fikade hahahah!!! xD Jo asså en random typ uteliggare(?) stirrade på Jasmine genom fönsterrutan o kom sen in där vi satt. Oså sa han "När man va liten så fick man veckopeng! Och du ser ju ganska liten ut så här får du" oså la han en tia på bordet XD HAHAHAHAHAHAHA OFTA LIXOM??!?!?


One less lonely girl

Vi hade ingen mjöl hemma så det blev inga pankisar.. :( Men gjorde mig en ruccola-haluomi quesadilla istället ^^ Äter det typ hela tiden hehe, men så onyttig är den väl inte? Grönt i jue, oså lite proteiner. Min läkare har faktiskt sagt att jag ska äta mycket ost o glass (a)



Nu ska jag iaf börja fixa mig inför skolan!





Ska hålla massa tal idag

- get up baby, just get up baby


Ush va jobbigt det är att gå upp! Fast jag vaknade hyfsat pigg iaf.. Är inte alls van då jag sover hela dagarna i vanliga fall. Nu ska jag iaf käka frukost, blir nog pannkakor mumsi! Sen ska jag till skolan och hålla tal i engelskan, hoppas de lever upp till mitt MVG bara  ^^

Hör av er om ni vill träffa mig efteråt. Jag lär nog inte va där så lång stund.
Puss puss


Breaking the box

Jag har varit fett hemmafruig idag ^^ Har hängt tvätt, torktummlat, städat o lagat mat. Jag brukar aldrig göra kvinnogöra men mamma tvingar mig. Men nu vet jag att jag kan iaf :P Att sortera tvätt och köra in den i tvättmaskinen har jag däremot ingen koll på hur man gör. Så om killen tvättar så torktummlar jag ;D hehehe

http://nyheter24.se/noje/filmtv/article119305.ece/ALTERNATES/img514x344/

Jag ska lägga mig lite tidigare ikväll för ska nämligen upp till skolan och fixa lite grejs imorrn. Är inte alls van vid att gå upp så vi får se hur det går hah! Men skönt att komma hemifrån en stund, kanske drar in till stan o köper mig lite fika efter ^^

Nu ska jag se klart på Transformers 2! Började kolla igår men orkade inte kolla klart. Den är fett bra iaf :D ÄLSKAR TRANSFORMERS! <3


Lill-Lördag at home

Just nu verkar det som om vi skippar filmkvällen. Jag är trött, o har ont överallt :(

Jag o syrran ska iaf ner till affären nu o inhandla mensmat xD Ja.. alltså typ choklad, glass, haluomi och påskmust! Sen ska jag fortsätta kolla på Glamourama som jag började titta på för en stund sen. Det är typ fett B hahah xD Och de är inte ens snygga, fula käder har de oxå så inget att fashinera sig över precis. Ett dåligt försök att efterlikna The Hills är bara vad det är!

http://www.dagensmedia.se/multimedia/bilder/article116402.ece/BINARY/w468/glamourama.jpg

UUUUUEEEHHHH!!!!


Going mainstream

Jag va helt emot facebbok förut, men sen skaffade jag det och nu är jag besatt. Sitter inloggad nästan dygnet runt hehe :P Nu funderar jag på att fixa såntdärt Spotify.. ALLA har det o folk blir sura när jag inte har det, så nu tänkte jag väl ge det en chans.. Det måste ju ändå vara smidigare än att sitta på youtube eller ladda ner massa låtar? Jag ville lyssna på This is war nyss o då kom jag på hur smidigt det skulle va att bara gå in på spotify o ha alla 30 seconds to mars låtar där redo att bli lyssnade på. Såååå, nu till nästa steg:  hur fan får man en invite eller vad det är man måste ha? xD

http://media.macworld.co.uk/cmsdata/news/25138/Spotify-5351.jpg
Edit: En snällis kompis skickade mig en invite :D Så nu har jag officiellt SPOTIFY!



Lite nytt sådär va

Som ni kanske märkt har jag gjort om färgerna lite och uppdaterat bannern. Måste ju det nu när man är gingerhead ;D hehehe Jag slafsade ihop allt lite snabbt så om något ser konstigt ut - LIVE WITH IT!

Jag ska fota nån vacker dag o göra allt snyggare... kanske

http://www.gadgetlite.com/wp-content/uploads/2009/05/transformers-2.jpg

http://media.filmschoolrejects.com/images/transformers2-header1.jpg

Nu ska jag nog kolla lite på Transformers 2.
puss!



Preparations...

Pappa kom nyss hem med en spjälsäng. Ja, man kan ju inte förbereda sig för tidigt? :P hehe



Vilken av systrarna kommer bli på smällen först då?


TISDAG

Va nyss ute med hundarna, skönt att känna att kylan inte slår en i fejan när man går ut :)
Jag ska sätta mig o skriva lite på min College Application nu, så jag får den gjord innan helgen kommer. Jag fyller ju år så det är en massa saker som ska fixas. Så fort syrran kommer hem från sin föreställning ska vi städa källaren o börja slälla iording allt. Kanske ska dammsuga mitt rum oxå nu innan..?

Åt en asgod fruskost btw...


Ciabatta, mozarella på en bädd av ruccola och ett stänk olivolja


Faboulicious! - eller nåt sånt



Är jag bäst eller är jag bäst!?
Hörde att en viss tjej (som tror hon är så himla bra på allt och alltid vet bäst) knappt når VG.. pfft.. DÅLIGT! Kursen är inte så svår egentligen, jag bara gör något o hoppas det blir bra. Naturbegåvning antar jag då ^^

Nu ska jag nog lägga mig o kolla på New Moon :) Länge sen jag såg den o den kom ut i DVDR nu så det blir nog mys. Tänkte ha över lite folk nu i veckan o kolla på några skräckrullar o ha det gosigt oxå ^^ Måste ju passa på nu när vi har vår nya hemmabio!

http://apod.nasa.gov/apod/image/0204/lumiere_laveder_c1.jpg

Natti natti!



Feliz coumpleaños!

Det va strömavbrott här för en stund sen.. Tur att jag inte satt o skrev något viktigt, hade dampat loss så hårt då! xD Någon annan som oxå fick det, nån Danderydare skulle det va då antar jag?

Har precis ätit lite, ska ta fram kläder som jag kan välja o braka mellan hos Jasmine sen. Ska dit lite tidigare o fixa mig o käka en liten middag. Lär inte vara så hungrig då jag precis åt men för sällskaps skull lixom ^^
Mamma fyller för övrigt år idag så Syrran kom nyss hem med present o tårta till henne.






Tonight is gonna be a good night

Gud va härligt vädret börjat bli :D Vaknar varje morgon av att solen steker på mig!

Just nu sitter jag med ansiktsmask på, ska snart duscha och leta kläder till ikväll. Ska nog göra mig en avokadotaco snart oxå så jag får i mig lite energi ^^ Är grymt taggad faktiskt :D Solen har börjat göra sitt med mitt humör nu. Är alltid så ledsen o deppig under vintern men så fort solen börja steka så mår jag mycket bättre! Jag är iaf väldigt sugen på o dra till NYPE ikväll! Känns som om det kommer bli asniice där med massa drag ;D Måste få tag på Jasmine bara o locka med henne.



Vart ska ni dra ikväll? Sitta hemma o dega is NOT an option!!


30 Seconds To Mars - This is War, Live @ Arenan 2010






Jared pratade massa med publiken oxå o han är typ den perfekta killen asså. Älskar hans humor! :D





BRING THE NOISE!





Nytt projekt

Har fått ett webbdesign-jobb ^^
Ska göra en enkel liten hemsida åt en veterinär i Polen så har suttit en stund ikväll o pillat lite på en design. Såhär lär den se ut, ska byta ut alla bilder till deras egna sen. En annan logga blir det oxå men hoppas det blir en rund, oså ska jag höra med dem vilka menyknappar de vill ha. Ni kanske inte tycker den se så avancerad ut oså men det är meningen :P



Jag vill göra en cool o mer avancerad sida nån gång, kanske gör nån form av portfolio åt mig själv bara så jag får leka lite med olika brusches o bara go crazy!



The Twilight Saga: Eclipse



JAG VILL SE DEN NU!!!


DJ blow my speakers up!

Jag ska ju ha fest den 20e här i källaren då jag fyller år ^^ (säg till om ni inte fått inbjudan och vill komma), och runt 2-3 tiden tänkte jag dra och fortsätta festen på TINNITUS releaseparty! Det finns bara ett probem... hur fan man ska ta sig dit?! Det tar ca. 2 timmar med buss o tåg o grejs till märsta.. Det är lite väl drygt tycker jag. Så om någon tänkte komma hit med bil undrar jag om det finns en möjlighet att köra mig o kanske några andra en bit på vägen? Eller följa med på festen sen till och med. Det kommer bli grymt ös där med en fet lokal o massa sköna människor. :D



PARTYPARTYPARTYPARTYPARTYPARTYPARTYPARTY


In your mind, through your eyes, do you see?

Kom hem för nån timma sen och konserten va helt underbar!! :D Jared måste vara en av de mest fantastiska människorna som finns asså! <3 Jag är mycket mer än nöjd! ^^


Första bilden på mitt nya hår. Snodde syrrans tröja btw..

Nu ska jag gosa ner mig i sängen och bli alldeles varm o mysig :P Skulle däremot va ännu mer mys om man hade någon att gosa med. Hatar att sova själv, det är så himla ensamt o tråkigt.. Måste sova minst 12 timmar nu iaf så jag tar igen all förlorad sömn!

Natti natti



BADGER

Tar över syrrans blogg lite :P Vi är nyblivna rödtottar för er som inte vet ;D

Ville bara säga att jag och jens musiksmak är:




To wash away what happened last

Vaknade av att solen steker på i rummet - sååå skönt! Längtar tills all snö är borta och man kan gå ut i skinnjacka o converse utan att frysa o bli blöt :)



Ikväll är det konsert som gäller! :D 30 SECONDS TO MARS
Är taggad till tusen och sitter o lyssnar på låtarna medans jag fixar mig ^^


Into the wild

Image Hosted by ImageShack.us

Ser det inte mysigt ut?
Jag vill bara åka iväg o ha det mysigt och romantiskt, saknar kärleken faktiskt.. Inte för att mitt singelliv är tråkigt, men det är så mysigt att ha nån man verkligen bryr sig om och kan räkna med :)

When will I meet my new big love?


Love fucking hurts when your boyfriend is an asshole!

Jag vet hur det känns att bli dumpad dan innan alla hjärtans dag.. och det är INTE kul!
Men den här stackars tjejen vart med om något ännu värre; att bli dumpad i livesändning efter ett 5 årsförhållande. Killen är ett jävla svin! Visst, hon va otrogen.. Men vem har inte varit det lixom? Det är ingen ursäkt att göra slut med någon, då älskar man inte personen. Skulle en kille göra såhär mot mig skulle jag förstöra han lägenhet rejält!




Back to the dark side

Vad har jag hittat på nu då?




Action Baby!

Har inte varit hemma knappt så därför har jag inte bloggat nåt. Kör en snabböverblick av lovet på söndag så får ni se alla galenheter jag hittat på :P

Igår så stack jag iaf till Solna! Berra o Kim skulle ha över lite folk men det slutade med att vi bara vart 4 pers xD Folk tyckte att det va för kallt ute så ingen pallade åka dit. Vi satt o snacka en stund, lyssna på musik medans Kim ständigt petade på mig med en trumpinne. Vart helt öm efter O.o hehe Sen kom det två snubbar som skulle planera en musikvideo o då sjönk stämningen lite så jag o Karro tog sista pendeln in till stan. Där mötte jag upp Krille o köpte lite nattmat på McDonalds som jag sedan vräkte i mig, fast långsamt, i sängen. Så jävla GOTT!! :D

Vaknade runt 12.30 idag helt mörbultad och sliten o bestämmde lunchfika med Jasmine ^^ Så vart tvungen att pallra mig upp ur sängen. Det tog verkligen emot för den sängen är så sjukt skön! Och de tjocka fluffiga täckena som man bara gosar in sig i :P Det är nästan så att jag drar dit igen bara för att få sova xD hehe (no offense Krille)
Sen snacka jag o Jasmine lite skit som vanligt o kollade affärer innan jag stack hem för att vila upp mig :)


Lilllördag at NYPE

Nu ska jag ta mig en välbehövlig godnattssömn! Det blev inte mycket sömn natten som var ;D

Igår iaf så drog jag hem till Jasmine o förkröka lite innan vi drog till NYPE. Vi hade sån himla tur att det inte va nån kö alls så slapp stå ute i kylan och betala inträde i onödan. Det blir så mycket utgångar så det är så skönt när det blir en helgratis kväll ^^ Där inne mötte vi Krille o Malle o några av deras polare. Det va mest med dem som vi umgicks med. De är så himla sköna och vi kommer sjukt bra överrens på nåt sätt ^^



Eftersom jag söp ner Krille med vin i lördags så va det hans tur att hämnas lite hehe.. Så en hel del drinkar vart det, dansandes runt strippstången och en jävla massa flum! Det va inte alls lika mycket folk som jag trodde det skulle va men det va nästan bara skönt. Det blev en vild kväll/natt för mig ialfall ;D

När det snart närmade sig stängning så drog Jasmine med ett gäng sköna typer till White Room medan jag festade kvar på Nype en stund innan Jag drog med Malle, Krille o Hampus till söder. Vi mellanlandade på McDonalds en stund o fyllde på krafterna (de skulle behövas senare) o sen drog jag med Krille hem. Mer än så behöver jag nog inte skriva men max en timmas sömn blev det. ;)


Todays playlist

 

Jag orkar för övrigt inte sammanfatta gårdagen, men min kära partner in crime har gjort det så kika in på hennes blogg om ni vill ^^ Jag mår bättre idag btw, efter gårdagens händelse. Inga punkterade lungor ;)

 

----->JAZZZMINE <-----

 


Skön låt



Inte för att jag lär ligga nåt ikväll :P


Mondaynight

Ska ut och göra stan osäker men Jasmine ^^ Vi har inte bestämmt än vad vi ska hitta på, men vi är väldigt partysugna så vi får se vart vi hamnar :P Är fortfrande bakis men man överlever. Det är bara att köra igen! :D


Asgammal bild på oss

puss!


HAHAHAA SÅ JÄVLA SKÖN!

Förra året misshandlades barn lagligt i 171 länder. Hjälp oss att slå det rekordet.


RSS 2.0