Ready to go!

Sitter fortfarande uppe xD "OMG hur orkar jag?!! - inte så svårt, kom över tröttheten och är hyfsat pigg :P Men ska sova nu så jag orkar upp sen.
Har kollat på hotell med mamma och hittade ett som vi gillade så nu är det bokat och klart. Pappa vaknade för ett tag sen så han bokade innan han åkte till jobbet. :)

 

Fasaden på hotellet

Pool med utsikt mot Valletta

Innomhuspool - som jag lär utnyttja ;)

Massa mat - så Tobbe blir glad ^^

Utsikten


"Hotel Fontina ligger vid vattnet i en tyst del av Sliema, Maltas största semesterort vid kusten, men ändå bara 400 meter från alla affärer, restauranger och kaféer i staden.

Fontina, den perfekta platsen för en avkopplande semester, erbjuder omfattande faciliteter i en vacker del av Malta. Det glittrande havet ligger bara en kort promenad härifrån och i hotellkomplexet hittar du 5 pooler, både inom- och utomhus, och du har också tillgång till Fontina fitnesscenter med jacuzzi inomhus.

Mängder med spabehandlingar finns också tillgängligt och hotellet har en överenskommelse med en sportdykningsskola intill hotellet där du kan få uppleva något av den bästa dykningen i Europa.

Du kan också hitta ett brett utbud av restauranger och barer utan att behöva lämna hotellet. På de 5 restaurangerna på hotellet kan du hitta rätter från det indiska, kinesiska, thailändska, franska och italienska köket samt matlagning från Medelhavet, och i någon av de 3 barerna kan du koppla av med en drink i lugn och ro eller njuta av underhållningen."


Låter inte så fel va? ;)



Kommentarer
Postat av: jasmine

lyxx. ni kommer ju knappt behöva sätta er fot utanför hotellet haha ;)

2009-12-23 @ 12:18:13
URL: http://justmean.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0